Popravilo avta od toce
Popravilo avta od toce
Zanima me kateri pooblasceni renault servisi popravljajo vozila poskodovana od toce, seveda brez barvanja. Mislim tisto varianto, ko vakumsko potegnejo luknjice ven.
Imamo novega megana doma ( star dobro leto, 12kkm ) in ga je ujela toca v LJ prejsnji teden. Na avtu je cca 30-40 luknjic.
Zanima me ali ima to npr avto Car - Menges, ali setnikar-dragomelj.
Ali mi pripada od zavarovalnice kak eur ker je avto manj vreden. Morda ce podamo zahtevo dobimo kaj.....
Imamo novega megana doma ( star dobro leto, 12kkm ) in ga je ujela toca v LJ prejsnji teden. Na avtu je cca 30-40 luknjic.
Ali mi pripada od zavarovalnice kak eur ker je avto manj vreden. Morda ce podamo zahtevo dobimo kaj.....
Zadnjič spremenil Tommy30, dne 16 Avg 2008, 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Kolikor vem, peljes avto na ocenitev skode. Tam te vprasajo kam bi peljal. Imajo celo pogodbenike, ki jim to rihtajo. Upostevajo pa zelje stranke, da pelje kjer je avto kupil in servisiral....86-4PJ napisal/-a:sj ti zavarovalnica pride pogledat... polti pa enga zavarovalnica doloc pa ke peles ? al pa ce sam rihtas pa das pol ke racun... ? a ni tko ?
zakaj isces lih pooblasceni servis ?
Ce mas pac kasko peljes na zavarovalnico,cenilec ti pregleda avto v zapisnik zapise kateri deli so poskodovani od toce,kaj se popravi in kaj se zamenja.Kak plehnat spojler pride nou,letvice na strehi pridejo nove,v primiru da je skoda ful velka dobis tudi novo haubo itd.Poslejo pa te tja ker ta trenutek nudijo tako storitev.V sloveniji je par podjetji ki se stem ukvarjajo in imajo svoje delovce,ki obratujejo po raznih servisih s katerimi imajo pogodbo.Ko se zbere dovol narocil pridejo na servis in popravijo.Najbrs da ti bo kr zavarovalniski agent povedou kje v tvoji blizini to je.Avto imas tam eno dopoudne ali popoudne in je popravljeno.
In ne,ne popravlja se z vakumom ampak z raznimi plasticnimi cepi,ki se prilimajo na mesto luknje in ga nato izvlecejo vn ali pa z posebnimi palicami s katerimi s spodnje strani napenjajo pleh in ravnajo streho.Ce neveste se razdre notranjost avtomobila.Slece se stebricke in strop.
In ne,ne popravlja se z vakumom ampak z raznimi plasticnimi cepi,ki se prilimajo na mesto luknje in ga nato izvlecejo vn ali pa z posebnimi palicami s katerimi s spodnje strani napenjajo pleh in ravnajo streho.Ce neveste se razdre notranjost avtomobila.Slece se stebricke in strop.
Re: Popravilo avta od toce
pelji k Setnikarju v DragomeljTommy30 napisal/-a:Zanima me kateri pooblasceni renault servisi popravljajo vozila poskodovana od toce, seveda brez barvanja. Mislim tisto varianto, ko vakumsko potegnejo luknjice ven.
RS-sport
No za tako metodo se nism slisu nit ne vidu pa tud noben od kolegou,ki se ukvarjajo stem nevrjamem da je.Vrednost auta ostane ista sej se mesta poskodbe ne opazijo.Odvisno je tudi od barve vozila.Svetlrjsi kot je man se vidi.
http://www.fixandsave.com/so/kontakt01.html
Za use informacije pa se obrnte na njih.
Avto je najtemnejsi odtenek sive barve, to je un k je skoraj crn....nightmare napisal/-a:No za tako metodo se nism slisu nit ne vidu pa tud noben od kolegou,ki se ukvarjajo stem nevrjamem da je.Vrednost auta ostane ista sej se mesta poskodbe ne opazijo.Odvisno je tudi od barve vozila.Svetlrjsi kot je man se vidi.
se link od teh, ki to pocnejo: http://www.brezlakiranja.si/ .
to glede vakuuma pa vidm (na tem linku), da se sam tko rece.
to glede vakuuma pa vidm (na tem linku), da se sam tko rece.