Popravilo avta od toce

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Popravilo avta od toce

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Zanima me kateri pooblasceni renault servisi popravljajo vozila poskodovana od toce, seveda brez barvanja. Mislim tisto varianto, ko vakumsko potegnejo luknjice ven.
Imamo novega megana doma ( star dobro leto, 12kkm ) in ga je ujela toca v LJ prejsnji teden. Na avtu je cca 30-40 luknjic.

Zanima me ali ima to npr avto Car - Menges, ali setnikar-dragomelj.

Ali mi pripada od zavarovalnice kak eur ker je avto manj vreden. Morda ce podamo zahtevo dobimo kaj.....
Zadnjič spremenil Tommy30, dne 16 Avg 2008, 12:58, skupaj popravljeno 1 krat.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Kasn vakum neki,od ki vam take ideje. :D
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

ja kko pa drugac popravjo ce ne potegnejo vn z vakumom ?
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30

86-4PJ napisal/-a:ja kko pa drugac popravjo ce ne potegnejo vn z vakumom ?
Mene predvsem zanima popravilo brez barvanja....
Cena ni vazna ker je itak kasko.
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

sj ti zavarovalnica pride pogledat... polti pa enga zavarovalnica doloc pa ke peles ? al pa ce sam rihtas pa das pol ke racun... ? a ni tko ?
zakaj isces lih pooblasceni servis ?
Slika
Uporabniški avatar
Tommy30

86-4PJ napisal/-a:sj ti zavarovalnica pride pogledat... polti pa enga zavarovalnica doloc pa ke peles ? al pa ce sam rihtas pa das pol ke racun... ? a ni tko ?
zakaj isces lih pooblasceni servis ?
Kolikor vem, peljes avto na ocenitev skode. Tam te vprasajo kam bi peljal. Imajo celo pogodbenike, ki jim to rihtajo. Upostevajo pa zelje stranke, da pelje kjer je avto kupil in servisiral....
Uporabniški avatar
nightmare

Ce mas pac kasko peljes na zavarovalnico,cenilec ti pregleda avto v zapisnik zapise kateri deli so poskodovani od toce,kaj se popravi in kaj se zamenja.Kak plehnat spojler pride nou,letvice na strehi pridejo nove,v primiru da je skoda ful velka dobis tudi novo haubo itd.Poslejo pa te tja ker ta trenutek nudijo tako storitev.V sloveniji je par podjetji ki se stem ukvarjajo in imajo svoje delovce,ki obratujejo po raznih servisih s katerimi imajo pogodbo.Ko se zbere dovol narocil pridejo na servis in popravijo.Najbrs da ti bo kr zavarovalniski agent povedou kje v tvoji blizini to je.Avto imas tam eno dopoudne ali popoudne in je popravljeno.

In ne,ne popravlja se z vakumom ampak z raznimi plasticnimi cepi,ki se prilimajo na mesto luknje in ga nato izvlecejo vn ali pa z posebnimi palicami s katerimi s spodnje strani napenjajo pleh in ravnajo streho.Ce neveste se razdre notranjost avtomobila.Slece se stebricke in strop.
Uporabniški avatar
Tommy30

Moj kolega k je licar in klepar pa mi je razlagal, da obstaja neka tekocina, ki se jo prevre in vlije na mesto poskodbe in nato se z aparatom luknjico potegne ven.

Kako pa je z manj vrednostjo avta?
Uporabniški avatar
RS-sport
Kraj: Kranj

Re: Popravilo avta od toce

Odgovor Napisal/-a RS-sport »

Tommy30 napisal/-a:Zanima me kateri pooblasceni renault servisi popravljajo vozila poskodovana od toce, seveda brez barvanja. Mislim tisto varianto, ko vakumsko potegnejo luknjice ven.
Imamo novega megana doma ( star dobro leto, 12kkm ) in ga je ujela toca v LJ prejsnji teden. Na avtu je cca 30-40 luknjic.

Zanima me ali ima to npr avto Car - Menges, ali setnikar-dragomelj.

Ali mi pripada od zavarovalnice kak eur ker je avto manj vreden. Morda ce podamo zahtevo dobimo kaj.....
pelji k Setnikarju v Dragomelj :wink:
RS-sport
Uporabniški avatar
nightmare

No za tako metodo se nism slisu nit ne vidu pa tud noben od kolegou,ki se ukvarjajo stem nevrjamem da je.Vrednost auta ostane ista sej se mesta poskodbe ne opazijo.Odvisno je tudi od barve vozila.Svetlrjsi kot je man se vidi.

http://www.fixandsave.com/so/kontakt01.html

Za use informacije pa se obrnte na njih.
Uporabniški avatar
Tommy30

nightmare napisal/-a:No za tako metodo se nism slisu nit ne vidu pa tud noben od kolegou,ki se ukvarjajo stem nevrjamem da je.Vrednost auta ostane ista sej se mesta poskodbe ne opazijo.Odvisno je tudi od barve vozila.Svetlrjsi kot je man se vidi.

http://www.fixandsave.com/so/kontakt01.html

Za use informacije pa se obrnte na njih.
Avto je najtemnejsi odtenek sive barve, to je un k je skoraj crn....
Uporabniški avatar
nightmare

Ja glej,tko ti nebi znou povedat niti un k popravla kaj sele jst.Uglaunem,ce lak zaradi poskodbe ni popokan je popravilo mozno brez da se karkoli opazi,brez skrbi.Ce bos pelou sm k sm ti dau link se nimas kej bat da nebi blo popravljeno 100%.
Uporabniški avatar
smile4me
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a smile4me »

ni treba da se notranjost razdre, odvisno kako hude so poskodbe. Drugace pa pride tud kaksno kladivo v postev ne samo palice ter cepki :lol:
Slika

Bit podgur`c je luksuz!
Uporabniški avatar
nightmare

Ja ce so poskodbe cisto male pol je res,ni potrebno razdirat sam to sm letost vidu sam parkrat da se avto ni rastavu,zau.Kladivca pa nism teu oment da se nebi kdo prevec ustrasu kaj pocnejo z avtom. :D
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

se link od teh, ki to pocnejo: http://www.brezlakiranja.si/ .

to glede vakuuma pa vidm (na tem linku), da se sam tko rece.
Odgovori