Spidojc napisal/-a:
1.No uglavnm mam nekaj problemov,pa upam da ma kdo kej izkusenj,meni spredaj kolesa stojijo full na A,upam da zastopite kako to mislim ,in mi je v 15000km zelo pobralo gume,a je kdo ze mel ta problem? pa kaj bi lahko ukrenil glede tega
2.zadnjic enkrat sem kupil amortizerje nove Koni sport nastavljive po trdoti,in se mi zdi cudno da sta zadnje dva amortizerja mehkejsa od seriskih,sprednjih se nisem menjal ker nimam za feder stisent,a kdo kej ve glede tega,ce je to cist normalno?
3.v zadnjem casu sem opazil da mi je pritisk olja nekaj padel,pa so mi eni rekl da to zaradi zunanjih temperatur,eni da mozno da zaradi olja (nevem kaj mi je bilo da sem enkrat Motul olje nalil drugac skos RSa) zdej pa a se kdo ve kar se kej okrog tega tice,drugac bom v torek olje menjal da vidim ce bo kej bols.
LP
15.000km je kar nekako povprecna doba za prednje gume na ventilarju. Normalno je da kolesa stojijo malo navznoter, precej bolj kot pri normalnem cliotu.
sej ni nujno da sta konija "slabsa" zaradi tega ce sta mehkejsa. verjetno pa si kupu nastavljive po visini (s tem se spreminja tudi trdota), pa cim nizi bo pac avto, manj hoda bosta imela tudi zadnja amortizerja, in bosta posledicno trsa.
za pritisk olja pa ja, "slabsi" je zaradi vecjih zunanjih temperatur, plus da si nalil bulsit olje, pa je rezultat tak, kot je. je pa tut mozno da ti stevec za pritisk malo laze, se dogaja skor pri vseh teh cliotih. ojnicnih pa kot je reku enej, ne bos slisou, bojo pa riblni, ce bos avto tiscal preden ma olje tam 70-80 stopinj, ker le takrat jih maze tako kot jih more, sploh pri visjih obremenitvah/obratih, al pa ce bo avto laufou brez olja. lahko pa da ce imas ze veliko kilometrov, se pac iztosijo in ribnejo. je pa strosek popravila potem kar visok, saj rabis dobit tudi usaj se drugo ojnico (najceneje).
pa itak, predstavi ga v galeriji, da vidmo makino. pa se lazi ti bomo povedal ce je kej narobe pri sprednjem nagibu koles. lahko je prevelik, ce je avto na original visini, samo zarad napacnih rok na mostu, drugace pa nebi smel bit. poslikej pa predstav, pa bomo vidl.