Ce si kdo zeli imeti spoliran avto na masino oz. ce zeli odstraniti vse manjse in tudi bolj globoke poskodbe na avtu (ravsi, obledelost laka,...) me lahko kontaktira in mu avto postimam v nulo.
Namrec kupil sem profesionalne polirpaste za masino in za rocno poliranje, ki stanejo preko 50eur na liter ( od grobe pa vse do fine paste - 3M) mam tudi zelo kvalitetno masino. S tem se ukvarjam ze nekaj casa zato sem se odlocil moje storitve ponudit tudi vam Smile Do sedaj so vsi bili zelo zadovoljni.
taksna storitev v nasih okoliskih avtohisah stane od 100 do 130eur ampak je kvaliteta poliranja zlo tko tko Smile Pri meni se za ceno cisto lepo pomenimo je pa precej precej nizja kot kjerkoli drugje. Za kvaliteto pa garantiram!!
Ce bi koga to zanimalo naj mi javi na PM ali pa kar malo povprasa v tej temi
cena je smesna glede na rezultat...zato se priporocam vsem, ki bi radi meli avto res ornk spoliran za malo denarja.
v avtohisi bi vam samo za fino poliranje vzel 120eur min...se najdejo kaksni privatniki ki to nardijo za recimo 100eur...ampak samo fino poliranje! sam odpravim vse praske, ki niso do pleha za malo denarja...odvisno od avta in koliko je lak slab
do zdaj so bili vsi prezadovoljni zato sem se odlocil da ponudim zadevo tudi vam
lp Tilen