Poliranje na masino (strojno poliranje avta) UGODNO

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Poliranje na masino (strojno poliranje avta) UGODNO

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

Zdravo!

Ce si kdo zeli imeti spoliran avto na masino oz. ce zeli odstraniti vse manjse in tudi bolj globoke poskodbe na avtu (ravsi, obledelost laka,...) me lahko kontaktira in mu avto postimam v nulo.

Namrec kupil sem profesionalne polirpaste za masino in za rocno poliranje, ki stanejo preko 50eur na liter ( od grobe pa vse do fine paste - 3M) mam tudi zelo kvalitetno masino. S tem se ukvarjam ze nekaj casa zato sem se odlocil moje storitve ponudit tudi vam Smile Do sedaj so vsi bili zelo zadovoljni. :wink:
taksna storitev v nasih okoliskih avtohisah stane od 100 do 130eur ampak je kvaliteta poliranja zlo tko tko Smile Pri meni se za ceno cisto lepo pomenimo je pa precej precej nizja kot kjerkoli drugje. Za kvaliteto pa garantiram!!

Ce bi koga to zanimalo naj mi javi na PM ali pa kar malo povprasa v tej temi :)

cena je smesna glede na rezultat...zato se priporocam vsem, ki bi radi meli avto res ornk spoliran za malo denarja.

v avtohisi bi vam samo za fino poliranje vzel 120eur min...se najdejo kaksni privatniki ki to nardijo za recimo 100eur...ampak samo fino poliranje! sam odpravim vse praske, ki niso do pleha za malo denarja...odvisno od avta in koliko je lak slab :)

do zdaj so bili vsi prezadovoljni zato sem se odlocil da ponudim zadevo tudi vam :)

lp Tilen
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

kdor pride polirat jutri ima poseben popust!! :wink:
Uporabniški avatar
immortal
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a immortal »

Zivjo.

Povej kaksno ceno mas za ta postopek.

Hvala
SlikaSlika
Xsara 1.6
Uporabniški avatar
_DARE_
Kraj: Lj

Odgovor Napisal/-a _DARE_ »

a mas kksne slike prej potem pa ceno ter lokacija bitte :P
Dare

Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

jap tut js bi najraj vidu najprej da bi vidu ti avto pa povedu ce bi slo kej prask vn al ne... d vidm ce se splaca...

pa vse si npisu tok podrobn sam cene ne ? :lol:
Slika
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Te pa pocakte da ga dam jaz prvo na barvanje pol pa ga dam k njemu polirat!
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Ko bi saj bil malo blizje Koroski :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Nalepi kaksne slike (primerjava prej in potem) :wink:
Slika
Uporabniški avatar
vepar
Kraj: nm

Odgovor Napisal/-a vepar »

iz kje si ,ter koliko casa delas to? pa okvirna cena... lohk tud na pm
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več :D
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

o mater naval :D

No, tako je fantje. Sem iz Trbovelj. :)

Cas poliranja je odvisen od avta (velikost, ohranjenost laka) se pravi - lahko 3 ure ali pa 4 ure...vec do zdaj se ni bilo. :wink:

Cena je isto odvisna od avtomobila...samo je pa vseeno smesno nizka, ker racunam le material, ki ga porabim. Saj sem tik pred odprtjem s.p. - ja in me malo zanima, ce se splaca...zato zdajle to delam bolj za hobi ze kar nekaj casa...zadovolni so bili ze cisto vsi...zato sm se odlocu malo takole pospilat... zdej cene se gibljejo od 50eur pa do 70eur. s tem morate racunati, da so gobice za na polirko -20eur, polirna pasta fina okoli 50eur, groba se malo vec...krpice za poliranje profesionalne - bala 45eur...tako, da se res racuna le material...ker na zgubi ne morem bita ane? in zdej je odvisno koliko ga porabim na samem avtu. se pa res splaca zdajle, ker, ko bom odpr s.p. bodo cene takoj visje...za to vam dam moznost, da malo vidite pa da dobim nekaj strank ze pred odprtjem...

mojega dela pa ne racunam...lahko vam naredim tudi zastonj, ce mi bo kdo nabavil material... ;)

slikic za primerjavo pa res nimam. :S bom naslednic slikal vse. Mi pa vsak rece ponavadi: kako je gladek, barva je cist druga..o zdej odsev vidm not, ooo ves kak ravs je bil prej tuki zdej ga pa sploh niii... itd :D

To sem vam zdaj vse razlozil, ce sem pa kaj pozabil me pa vprasajte se 1x :D

LP Tilen
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Potem te bele pikice od peska,ki se naberejo na zadnjih blatnikih tui vn dobis?Saj vrjetno ves v cem govorim. :wink:
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V

ja vem..samo nekatere pikice so ze tolk globoke, da lak odkrusijo oz. barvo...to pa ne mores resit s poliranjem :)

POZOR!

Da ne bom vsem pisal po PM-jih, ker vas je res veliko zanimanja...
Najraje bi videl, da bi se tukajle napisali res vsi interesenti za poliranje..tako lepo:

1. ta pa ta
2. tisti pa tisti
3. ...

lepo vsak se doda na seznam in bom jaz vse obvestil po pmjih. Pa prosim ne tistih, ki pravijo, da bi avto meli cez 3 mesece ali pa dva spoliran..za tiste tako vem kdo ste pa se prek pm-ja slismo :) gre se za tiste, ki res mislijo v zelo bliznji oz. bliznji prihodnosti polirat... :wink:

LP Tilen
Odgovori