Sony Ericsson in navigacija???
Sony Ericsson in navigacija???
Zanima me ce kdo uporablja na SE telefonu navigacijo? Imam k750i.
Kaj takega bi delalo ali je samo za symbian;
Garmin navigacija za Windows Mobile, Palm in Symbian naprave z GARMIN mobile XT?
Hvala.
Kaj takega bi delalo ali je samo za symbian;
Garmin navigacija za Windows Mobile, Palm in Symbian naprave z GARMIN mobile XT?
Hvala.
najboljse, kar je na voljo za telefone s symbianom je garmin xt, saj je slovenija zelo dobro pokrita, omogoca tudi imena in stevilke ulic, ima rutabilno karto, gor so tudi restavracije, bencinske, hoteli,... te java aplikacije pa so bolj kot ne neuporabne, za wayfinderja pa ne bi vedel. ampak glede na to, da karte dobiva sproti z interneta, je verjetno zelo pocasen.
Zakaj pa?umlinar napisal/-a:Garmin XT dela na P1 in na P990i v kombinaciji z zunanjim GPSom 100Ă— bolse kot na kaki nokiji n95
Jaz imama ze eno leto in pol Garmin XT v kombinaciji z Adria Route 2.1 gor in mi zadeva spila v nulo.
Ne vem kaka naj bi bila razlika????
Je pa zadeva skrekana da deluje preko internega GPS-a in ne rabim placevati nic.....
Deluje isto kot Garmin Navi, ni razlike.....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Tommy30, kot ti je enej_46 reku - antena je do kurca na n95. stirim sem instaliral XTja na N95 pa sm rabu kot prvo 10 minut pri vsaki da je prvic satelite najdlo potem pa vsakic znova ko sm restartal. poleg tega da v avtu zelo slabo sprejema sploh v kaksnih luknah. Tu je problem z razliko od zunanjih GPS sprejemnikov.
Renault Laguna II 2.2dci Privilege - What else is left for the great ones!?
Men se je prej konektala tud po 5-10 minut.umlinar napisal/-a:Tommy30, kot ti je enej_46 reku - antena je do kurca na n95. stirim sem instaliral XTja na N95 pa sm rabu kot prvo 10 minut pri vsaki da je prvic satelite najdlo potem pa vsakic znova ko sm restartal. poleg tega da v avtu zelo slabo sprejema sploh v kaksnih luknah. Tu je problem z razliko od zunanjih GPS sprejemnikov.
Telefon je bil na servisu celih 45 dni, ker je baterija drzala slab dan kljub temu da ga nisem uporabljal ( beri od 8-10 ur standbaya).
Dobil sem zopet nov telefon in ta mi drzi cca 4-5 dni odvisn od uporabe.
Na tej nokii N95 pa se mi konekta na oddajnike v najvec 2 minutah, na odprtem terenu pa 30 sekundah, tko da ne govorit neumnosti.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI