Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
- Kraj: Lendava-Sentjur
Clio 1.4 RSi
Evo fotka

- Clio 1.4 RSi
No ni glih RSi, ampak 1.4 RT letnik 97, je pa v bistvu od moje drage...jaz bolj ali manj samo skrbim za njega (zadnje case ga vozim vec kot svojega), kupljen pa je bil letos marca od 1.lastnika - mojega prijatelja, vzdrzevan in lepo ohranjen

Zadnjič spremenil Clio 1.4 RSi, dne 28 Sep 2004, 00:51, skupaj popravljeno 1 krat.
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
Ga je prejsnji lastnik preimenoval v RSi...pa RT oznake so zamenjane z RSi...pa mislim da ta Clio ni vec RT-saj je marsikaj blo menjano na njem...(fedri,amortizeri,KN,gume,felne..itd), ce se ne motim je tudi tvoj bil v originalu RT...pa tudi lega in voznja se ne more primerjati vec z navadnim RT-jem
So sploh obstajali 1.4 RSi modeli? Mislim da so bili samo z 1.8masino
- blue tornado
Hm,zanimivo tole!Clio 1.4 RSi napisal/-a:Ga je prejsnji lastnik preimenoval v RSi...pa RT oznake so zamenjane z RSi...pa mislim da ta Clio ni vec RT-saj je marsikaj blo menjano na njem...(fedri,amortizeri,KN,gume,felne..itd), ce se ne motim je tudi tvoj bil v originalu RT...pa tudi lega in voznja se ne more primerjati vec z navadnim RT-jem
- Clio 1.4 RSi
- Clio 1.4 RSi
Avto je res ohranjen, od prvega lastinka (prijatelja), v servisno knjigo je lepil vse racune rez.delov, potrdil iz servisa...itd, nikoli strihan...nic, saj sem ga poznal odkar ga je kupil..imel je res pedanten odnos do avta...se pa pol vidi tudi rezultat...
Punca nima volje pisarit po forumih, zato sem se jaz registriral..pa itak ga zadnje cajte jaz vec vozim kot ona...moj avto gre pocasi pocivat in bova imela samo tega dokler ne kupim drugega
Punca nima volje pisarit po forumih, zato sem se jaz registriral..pa itak ga zadnje cajte jaz vec vozim kot ona...moj avto gre pocasi pocivat in bova imela samo tega dokler ne kupim drugega
- Clio 1.4 RSi
-
DognerDJ
ja pa sonce se naj obrnem da bo pred avtom ne pa za njim ne???!!!!DognerDJ napisal/-a:Odvisno , pod katerim kotom slikas. Daj ozadje crno , pa bos vido razliko.MDeeJay napisal/-a:se mi zdi da so sipe bolj bogo zatemnjene vsaj premalo se mi zdi da so crne!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!