Haxxer's Clio

Predstavite Vašega Renault-a
haxxer

Haxxer's Clio

Odgovor Napisal/-a haxxer »

No mogoce ga kdo od vas ze pozna...bom pa sproti obnavljo temo ce gre kaj novega na avto :D :lol:

Taksnega sem kupil:

Slika

Prvi teden sem moral dol dati zadnje luci zarad policije,ampak homo. je ze v obdelavi :D

Slika

taksen je pa avto sedaj,pobarval sem vse letvice...zadaj se pride,kupil sem novo muzko ter lcd in menjal skoraj vse mogoce :lol: :lol:

Slika

kuplonga je bla hin sem moral menjati,sprednje nove gume,nove vzmeti eibach,novi amortizerji,popravljen luft v volano,zadnje bremze obnovljene in se in se :lol: :D
Ce pa kdo kaj ve o tem avtono pa kr govoite,vsaka info. me veseli !:twisted:
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

moje mnenje:
lexusk, ne dajat nazaj, ne pasejo ;) letvo na zadnjem odbijacu pihni v belo, drugace pa lep klijac ;) kaj je 1.4 al 1.2?
Slika
事実は拳ではない!
haxxer

za lexus nevem,drugac pa bom celega barvo avgusta...ker mal robovi rjavijo,tako da bom zadje letvice tudi :D drugace je pa zdj v plano temnjenje vseh stekel,angel eyes ter xenon, pa spredni nov bamper :D upam da v kratkem...
haxxer

enej_46 napisal/-a:moje mnenje:
lexusk, ne dajat nazaj, ne pasejo ;) letvo na zadnjem odbijacu pihni v belo, drugace pa lep klijac ;) kaj je 1.4 al 1.2?
je pa 1.4 ja
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

ka pa zdejsnmu odbijacu sfali? Drgac pa lepo zgleda bela barva... k bo na nov postrihan bo pa spica 8)
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

haxxer napisal/-a:...drugace je pa zdj v plano temnjenje vseh stekel...
kako bos pa to legalizeral?
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

kako bos pa to legalizeral?drugace lep avtek.
We are forced to act as if we are free...
Uporabniški avatar
rokec992
Kraj: Kočevje-Portorož

Odgovor Napisal/-a rokec992 »

exr napisal/-a:

ja tu tud mene zanima kok ti bo ratalu. ce ti bo se javm da mi sporocis kok si kr bi in jst tu naredu :)
haxxer

exr napisal/-a:

:smt049

vse se da,samo ima svojo ceno :twisted:
haxxer

Ziiga napisal/-a:ka pa zdejsnmu odbijacu sfali? Drgac pa lepo zgleda bela barva... k bo na nov postrihan bo pa spica 8)
odbijac je pokjen na 3 mestih :roll: z zimskim gumam je pac prenizek bil :shock:
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

se strinjam z enejem da ne daji vec lexusk nazaj gor :roll:

pa zadej bi tut lahko se kj spremenu ta 'vojaski stil' glede na to da mas bel avto :wink:

pa se nwm cemu tok velka skatla za tok mickn woofer ?
Slika
haxxer

saj ni tok velika skatla,zadaj je gor previjacen 23l box,kolker je potebno za woofer,sprednja plosca je samo zarad lepote taksna,...drugace pa tam ko je fersterker pride nekaksna zavesa da vsaj mal zakrije kable
haxxer

po novem me je zacel starter je***t... ali mgoce ve kdo ce pase tut od katerega drugega renaulta not v mojga? ali pa da ima kdo kaj doma :D se priporocam
Uporabniški avatar
enej_46
Kraj: Koper - Prade

Odgovor Napisal/-a enej_46 »

jz mam 2 doma, en je na isti masini kot jo mas ti...dela sigurno ;) ce te zanima me PMjni
Slika
事実は拳ではない!
haxxer

evo da mal obnovim temo :D

na avtonu se je kar nekaj spremenilo!

1) krajsanje menjalnika(short shifter) :

zadeva se je izkazala da je bol zaj*****,kot je sprva kazalo,tisti mehanizem za vzratno voznjo dela kar nekaj problemov :lol:
No prvo sem si dobro ogledav in vzel flex v roke,polovico roæice sran odrezal,mal pobruso mehanizem da je bila ostala polovica cist ravna,zgornjo(odrezano) polovico sem pa skrajsal za 3cm in plastiko nazaj privaril na rocico. Menjalnik je s tem krajsi za okol 3cm,je bolje za menjati,...
Potem pa je nastal drug problem...Renaultova "bunkica" je res velika :lol: :lol: :lol: sem mal porezal plastiko in dal gor novo "bunkico" mal lepso :D

2) Play Station:

Ker mi filmi v avtono niso dovolj sem kupil PS1 (PS2 ali 3 so mi predragi za v avto :lol: ). In nastalo je nekaj novih problemov...Prostorska stiska,sedaj imam konzolom kar na zadnjih sedezih,ce imate kaksne nasvete kam bi to lahk vgradil kar na dan z njimi :D drug problem je pa LCD,in sicer ima sam 1 video vhod,jaz bi rabu pa 1 za radio in 1 za igre,sicer mi kaze na lcdjo AV1 in AV2 a kako to priklopit? zadaj pri LCDju so pa 4 kabli:rdec,crn(napajanje),plav,zelen(pojma nimam zakaj so :lol: )
in pa cinc za radio. Sedaj moram cince zamenjat ce hocem igrat igre ali pa gledat filme...ima kdo kaksno idejo kako bi to uredil?HVALA ZA ODGOVORE :twisted:

Slike pa sledijo jutri. Lahko noc! :D
Odgovori