evo da mal obnovim temo
na avtonu se je kar nekaj spremenilo!
1) krajsanje menjalnika(short shifter) :
zadeva se je izkazala da je bol zaj*****,kot je sprva kazalo,tisti mehanizem za vzratno voznjo dela kar nekaj problemov
No prvo sem si dobro ogledav in vzel flex v roke,polovico roæice sran odrezal,mal pobruso mehanizem da je bila ostala polovica cist ravna,zgornjo(odrezano) polovico sem pa skrajsal za 3cm in plastiko nazaj privaril na rocico. Menjalnik je s tem krajsi za okol 3cm,je bolje za menjati,...
Potem pa je nastal drug problem...Renaultova "bunkica" je res velika

sem mal porezal plastiko in dal gor novo "bunkico" mal lepso
2) Play Station:
Ker mi filmi v avtono niso dovolj sem kupil PS1 (PS2 ali 3 so mi predragi za v avto

). In nastalo je nekaj novih problemov...Prostorska stiska,sedaj imam konzolom kar na zadnjih sedezih,ce imate kaksne nasvete kam bi to lahk vgradil kar na dan z njimi

drug problem je pa LCD,in sicer ima sam 1 video vhod,jaz bi rabu pa 1 za radio in 1 za igre,sicer mi kaze na lcdjo AV1 in AV2 a kako to priklopit? zadaj pri LCDju so pa 4 kabli:rdec,crn(napajanje),plav,zelen(pojma nimam zakaj so

)
in pa cinc za radio. Sedaj moram cince zamenjat ce hocem igrat igre ali pa gledat filme...ima kdo kaksno idejo kako bi to uredil?HVALA ZA ODGOVORE
Slike pa sledijo jutri. Lahko noc!