Sportni Filter Clio 1.2 16v

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Sportni Filter Clio 1.2 16v

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Torej kak se obnese ta stvar? je imel ze kdo ??? Nebi rad neke predeloval. BI rad kr tega noter vrgo. Ker morem lih menjat filter :)

http://www.bolha.com/oglas3269030

Kaj pravte?
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
MaTe0

Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

Efekta nobenega. Razen tega da ti ga ni treba menjat, ga operes in naoljis pa nazaj montiras. Tut sam sm ga kupu zarad tega. Vzel sem pa green-a. Cena nekje podobna, ampak sem ga sam dobil cca. 30% cenejs. Zvoka ne pricakuj, ker ga ne bo.
Come baby come Slika
Do I Look Like A Slut
Uporabniški avatar
MaTe0

Aha hvala :) bom vzel rajse orginal, oz. ponaredek italjanski. Ne da se mi metat denar 50eur za to stvar :)
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

MaTe0 napisal/-a:Aha hvala :) bom vzel rajse orginal, oz. ponaredek italjanski. Ne da se mi metat denar 50eur za to stvar :)
Se pravi bos vsakic kupoval filter, namesto da kupis kn filter pa ga ko delas servis samo operes pa si dober do naslednjega servisa?
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
MaTe0

moofdi napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Aha hvala :) bom vzel rajse orginal, oz. ponaredek italjanski. Ne da se mi metat denar 50eur za to stvar :)
Se pravi bos vsakic kupoval filter, namesto da kupis kn filter pa ga ko delas servis samo operes pa si dober do naslednjega servisa?
Za filter sem dal danes 7eur. Se pravi lahko filtel menjam 7x in bom mel vedno novega svezega, da bom prisel na 50eur tako kot stane kn. pa se kolk so rekli kolegi ucinka nebo al kako :)
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

MaTe0 napisal/-a:
moofdi napisal/-a:
Za filter sem dal danes 7eur. Se pravi lahko filtel menjam 7x in bom mel vedno novega svezega, da bom prisel na 50eur tako kot stane kn. pa se kolk so rekli kolegi ucinka nebo al kako :)
Ce je pa tolk poceni pol se ti pa res ne splaca. :wink: Za mojo je "mejcken" vec.
Če je ravno, ni zabavno.
davor19
Kraj: ?°entrupert

Re: Sportni Filter Clio 1.2 16v

Odgovor Napisal/-a davor19 »

MaTe0 napisal/-a:Torej kak se obnese ta stvar? je imel ze kdo ??? Nebi rad neke predeloval. BI rad kr tega noter vrgo. Ker morem lih menjat filter :)

Kaj pravte?

najbols da si sam naredis nastavek tk kot mam js slike se pridejo in se pozna v koncni in pri pospeskih
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja daj cimprej slike :) Sam pa si ne morem naredit ker nimam ne materijala in ne stroja za to delat :) Se pa bi priporocal ce zna kdo to naredit :)
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Re: Sportni Filter Clio 1.2 16v

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

davor19 napisal/-a:
MaTe0 napisal/-a:Torej kak se obnese ta stvar? je imel ze kdo ??? Nebi rad neke predeloval. BI rad kr tega noter vrgo. Ker morem lih menjat filter :)

Kaj pravte?

najbols da si sam naredis nastavek tk kot mam js slike se pridejo in se pozna v koncni in pri pospeskih
ah dej no,sm ze imel kr par razlicnih kitov gr,pa pri nobenem ni bilo drugega ko samo zvok....to je samo v tvoji glavi.Pa tudi mene zanima kako imas narejeno,tako da cimprej slike,mogoce kopiram tvojo izdelavo :twisted:
Live long and prosper \\//
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Fantje no...ucinka razen zvoka ni. Razen tega da na konc mal bl potegne, ampak se vedno je to samo obcutek ker ga prej tolk mori. Mogoce se pozna ko je bolj hladno (ne prevec), drugace pa ni efekta. Vsaj pri cliotu ne. Jest sm probavu vse zivo pa ni neke razlike, razen to da se dere kot pretepen otrok :lol: Lahk pa vprasate obi-ja k je probavu na valjih, pa vam bo povedu isto...s tem da je njemu nameru mn konjev.
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja saj to se itaq da ve, da konjev in moci ni, kvecjemu jih zgubis ce filter ni pravilno namontiran :) Skratka daj slike da vidmo.
Pancho
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Pancho »

Tole bo slo kmalu v izbris.
Uporabniški avatar
MaTe0

Zbrisi itaq tema ni najbolj pregledna. Slike bo pa ze objavil ce bo hoto.
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Jest mam (no zdej ma mami :lol: ) na 1.4 16v tkole:

Slika

Za 1.2 16v se pa nardi oz. kup tak nastavk:

Slika
Enigma motorsport
Odgovori