Original soncna streha megane coupe

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Original soncna streha megane coupe

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

Lep pozdrav!

ZE dolgo si zelim ugradit soncno streho u mojga megana, ker mi je to res funkcionalno in lepo! Pa me zanima kako ima original sibedah narejeno glede montaze? Mora bit streha prav zato pripravljena? ali se da original sibedah tut naknadno ugradit? ker nekateri avti majo streho original narejeno tko, da tistga sibedaha ne mors dat v druge avte pa tut ce so isti :/

zdej me pa zanima, ce je to kdo kdaj delu oz. ce ve kje bi lahko dobu sibedah za megane coupeja original in ce je montaza sploh mozna. po internetu gledam ko nor pa nikjer nic ne pise...niti noben tak sibedah se ne prodaja :(

LP tilen
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Original soncna streha megane coupe

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Zakaj pa ravno original? Od webasta so zelo kvalitetni, cena se pa giblje nekje od 230 do 360EUR z montazo.
Edit: Montaza pride 60EUR za rocno, 90EUR pa za elektricno.
Cene streh so pa od 170 do 270EUR.
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Slika
Uporabniški avatar
MeGaNe_16V
Kraj: Zasavje, Maribor

Odgovor Napisal/-a MeGaNe_16V »

hvala

webasto sem ze gledu in so moj izhod v sili. :wink: ampak, ker bi raje mel original...ce je to seveda mozno me samo zanima, ce je mozna montaza sploh! :wink: mogoce, ce ima kdo sliko kako zgleda rob pri original sibedahu..in mi bo prec jasno :D
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Meni pa original ni vsec, vsaj pri cliotu ne, ker ima zelo debel rob.
Teta je imela na twingotu webasto in je izgledalo veliko lepse. Tesnijo pa tudi vredu, baje da ni se nobenemu zamakala voda.
Slika
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Mam jest kulega z Webasto-sibedahom dodatno vgrajenim (elektricnim) v/na cliota in mu ze vrsto let lepo sluzi...
Perfect Match!!!
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

Drgac dela Webasto strehe za Renault ....tko da tista strea ki jo ma clio 2 original gor se da tud narocit kot naknadno Webasto llle strop pride mal drugacen ...ker pac ni original
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

Jst mam na twingotu webasto stekleno el. streho pa je za en ku*c. Vse skriple, pozimi poka, na AC se kar mocno slisi zrak, ampak zaceja pa ne :lol:

LP
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Odgovori