stevec hitrosti na meganu 96
stevec hitrosti na meganu 96
Pozdravljeni!
Na nasem meganu ne dela vec stevec za hitrost, tu pa tam hitrost poskoco gor. Na servisu so rekli, da stane to vse skupaj 1000 eur, to pa je prevec ker sm avto ni dosti vec vreden.
Kako bi lahko najbolj poceni porihtali
Lep pozdrav in hvala
Na nasem meganu ne dela vec stevec za hitrost, tu pa tam hitrost poskoco gor. Na servisu so rekli, da stane to vse skupaj 1000 eur, to pa je prevec ker sm avto ni dosti vec vreden.
Lep pozdrav in hvala
Roka, ki s prstom kaže na druge, ima vedno tri prste obrnjene nazaj.
---Laguna II Grandtour 2.0 16V, Privilge Lux, l.06, LPG---
---Laguna II Grandtour 2.0 16V, Privilge Lux, l.06, LPG---
Re: stevec hitrosti na meganu 96
Mozno da je kaksna napaka na stevcu. Rabljenega dobis za 40-80EUR, zamenjati ga pa tudi ni nobena umetnost.
http://www.renault-klub.si/forum/viewtopic.php?t=16872
Menjas stevec, ali pa samo motorcek za stevec.
Menjas stevec, ali pa samo motorcek za stevec.
Re: stevec hitrosti na meganu 96
morph napisal/-a:Pozdravljeni!
Lep pozdrav in hvala
Meni je rekel na servisu naj prinesem stevec, da je sel procesor. Doma pa sem na senzorju hitrosti odscipnil sivo zico. ter napeljal nov kabel od sonde do stevca, pri stevcu pa sem na rjavem konektorju se enkrat odscipni sivo zico, povezal nov kabel in stvar deluje.Pa sem prisparal min.150eur
po enemu letu se mi spet isto dogaja, stevec za hitrosti mi poskakuje, ko je suho uzuni sploh ne dela, ko pada dez nekak se matra narest 20km. zdej me pa zanima kje je tocno una sonda od menjalnika. pa ce ima kdo kasno sliko bi prosil, da saj widim kako to zgleda. Najbols je da avto na kanal zapelm pa poiscem...
Hvala...
Hvala...
Pravi mo?°ki se pelje z avtom dalj?°im od 4.4m 
js sm mel iste probleme na takem stevcu pa je blo samo to da sonda ni mela dobrega stika. tk da tam preveri stike drgac pa tk ko so rekli drugi kupi stevc na kakemu odpadu se da vredu robo dobit sam ga mores pac nekot preverit. tak stevc je okol 50eur tk da ni velik strosek.
mal poglej po netu je tk velik razbitih meganov teh letnikov pa mislim da itak pase stevc z digitalnimi kilometri klub temu ce mas ti se uno standardno. sam prej poglej kake mas odzad prklucke tk da bos potem vedu.
mal poglej po netu je tk velik razbitih meganov teh letnikov pa mislim da itak pase stevc z digitalnimi kilometri klub temu ce mas ti se uno standardno. sam prej poglej kake mas odzad prklucke tk da bos potem vedu.
Sem posprical z contact sprejem, bomo vidl ce bo sedaj kaj bolje. Zaenkrat hvala, ce ne drugega, bom zamenjal stevec. Ce bom odkriv napako bm pa seveda porocal!looli napisal/-a:js sm mel iste probleme na takem stevcu pa je blo samo to da sonda ni mela dobrega stika. tk da tam preveri stike drgac pa tk ko so rekli drugi kupi stevc na kakemu odpadu se da vredu robo dobit sam ga mores pac nekot preverit. tak stevc je okol 50eur tk da ni velik strosek.
Lp
Pravi mo?°ki se pelje z avtom dalj?°im od 4.4m