Potovalni računalnik?

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
mkonci

Potovalni računalnik?

Odgovor Napisal/-a mkonci »

Pozdravljeni,

Prodal sem Clio 1.4 letnik 1998. Meni je delal kot urca brez problemov.
Nakar me 2 dni po tem ko sem ga rodal klice novi lastnik, da je avto crknil in je elektricar ugotovil da je crknu racunalnik. Naredila sva komisijsko prodajo in je tudi overjena.

Prosim ce mi lahko svetujete glede na to da mi novi lastnik tezi da je nov racunalik 600eur kaj lako storim.
* Res racunalnik crkne kar tako? Meni je prej dobra 3 leta delal BP.
* Je cena res taka? Hoce polovico denarja :roll:

Prosim strokovnjaki pomoc. Kaj je on pocel ta dva dni ne vem?

Hvala,M
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Mislim da mu nisi dolzen nicesar. Samo pomisli kako bi bilo, ce bi vloge zamenjala...
Uporabniški avatar
mkonci

Odgovor Napisal/-a mkonci »

Ubistvu sem ugotovil da avto nima potovalnega racunalnika ampak racunalnik za vbrizg.

Na servisu reno so rekli da naj bi bila cena 500eur.
Je mogoce dati not rabljen racunalnik?

Lp,m
Lp, mkonci
Uporabniški avatar
MaT3y
Kraj: Radeče

Odgovor Napisal/-a MaT3y »

Dolzan mu nisi nicesar! Ko avti prodas ni vec tvoja skrb! To ja pac riziko ko kupis rabljen avto!
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Tocno to! Nic mu nisi dolzan. Ce je pac crknil je crknil.

Sem imel podobno zadevo..Mel Cross Kawasaki 125ccm...3 leta sem ga vozil brez vsakega problema. Olje menjal, zobnike, gume...delal 2% mesanico, vcasih malo vec. Redno gledal nivo vode v hladilniku...prodam, cez 1 teden modelu zariba, luknja v cilinder, bat skurlo...pride neki jamrat...pa sm ga hitr odpikal...je pa res, da ga je model tudi mrzlega gonu v obrate. Samo vseeno..tukaj ti nisi nic kriv.
dnovak24
Kraj: ?†entjur

Odgovor Napisal/-a dnovak24 »

Videno-kupljeno!
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Nak to pa ne gre kar tako!

Videno-kupljeno ne obstaja vec! Vsako stvar lahko vrnes nazaj v roku 10-14 dni (preveri na varstvu za potrosnike) dni, ce le-ta ni taksna kot ti je dejal prodajalec da bo! Drugace ga lahko tozis! Ce bi clovek prisel po tem roku nimas skrbi.

V tem primeru se sedaj gre za to, da je prisel v tem roku in kako bos sedaj dokazal, da je racunalnik crknal prav njemu in ni bil ze prej pokvarjen? Ce je bil racunalnik pokvarjen ze pred prodajo, potem si mu dolzen placati ves denar ali pa ti lahko vrne avto in mu ti vrnes ves denar.

Ce pa je crknal njemu je pa druga storija... ta je pa za odvetnike, kjer ti pa jaz ne morem pomagat. Jst bi se z njim pogodil za ene 100-200eur mu rec da mu das pa bo srecen!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Uf, tole je pa pst vreden zlata. Ocitn sm bil narobe informiran. torej v vsakem primeru, ko dobis racun pa lahko zadevo vrnes nazaj, tudi ce ti ni vsec!

Torej rablene avte sam se pri dilerjih kupovat, kjer ti napisejo racun!
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Odgovori