No evo pa sm se koncno dokopal do gum, in zdej k jih mam, me zanima sledece. Vsi ki imate pnevmatike dimenzij 195/45r16, me zanima koliko barov pumpate spredaj in zadaj!
Jaz imam namerc v planu spredaj 2.4 bar, zadi pa 2.2 bar.
Pol smatram da nimas serijskih gum gor oz.dimenzije ki so homologirane za ta avto, ker ponavad pise to na robu vrat voznikovih....jst mam za vse dimenzije napisan....ka pa na proizvajalcevi strani, mogoce tam obstaja ta podatek....
ce ne pa se zapel do lokalnega vulkanizerja, tam pa majo tabele kolk pumpat...
A mi lahko mogoce kdo razlozi kaj je fora da ti tam pise na vratih da ob polnem avtu napumpaš prednje 2.5 zadnje pa 2.2? A nebi glih moral zadnje bolj napumpat? Meni to ni logično no avto je pa laguna 2 1.9 dci. Na kolko vi pumpate gume pri polni obtežitvi?
Renault Laguna ll phase ll 2.0 dCi - ni več
Audi A5 Sportback
mihec999 napisal/-a:A mi lahko mogoce kdo razlozi kaj je fora da ti tam pise na vratih da ob polnem avtu napumpaš prednje 2.5 zadnje pa 2.2? A nebi glih moral zadnje bolj napumpat? Meni to ni logično no avto je pa laguna 2 1.9 dci. Na kolko vi pumpate gume pri polni obtežitvi?
Napumpaš toliko kot ti piše, lahko pa zadaj na 2.5 če boš res tovoril kaj težkega