Pomoc - Vista

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
RoZleht
Kraj: Trebnje

Pomoc - Vista

Odgovor Napisal/-a RoZleht »

Nimam izkusenj z njimi, pa me zanima naslednja stvar (problemi v sluzbi) ... kako Vista odpira rar datoteke??? je potrebn winrar program, al je v okviru raziskovalca to urejeno??? pa se neki me zanima ... hipoteticno ce jst posljem nekomu datoteko rozleht.exe.preimenuj (zarad tega ker postni strezniki ne dopuscajo sprejema exe datotek), a je kaksna znanost na visti pobrisat .preimenuj, da bi bla datoteka rozleht.exe, al je isti klinc kot na vsakih windowsih pred visto???

najlepsa hvala za pomoc
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

cist isto je kot na xp-jih...saj jz nism opazil nobene razlike, ceprav drugace itak delam vecinoma v total commanderju :D
Uporabniški avatar
RoZleht

ma eni majo probleme k odprejo rar datoteko in jim odpre kao samo znakce in ne vem kva se vse ... glih tko zgleda kot da se bi jim rar odpru v beleznici ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jurre

aja...isto rabis winrar ali pa kj...mozno da ne vprasa s katermu programam naj odpre pa v notepad vrze? :lol:
Uporabniški avatar
RoZleht

ta vista nam samo probleme dela na sihtu :) ... mah bo ze ... TNX za pomoc ... jutr pa spet v akcijo pa resevat probleme z rarji hehe
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jurre

kje jo pa mas na siht? :shock:
Uporabniški avatar
RoZleht

ja sej zato pa so problemi ker mi mamo xp-je, stranke pa visto, pol mormo pa ugibat kaj je kje na visti ...
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
jurre

ajaa..sm ze mislu kje jo mas na sihtu :lol:
Uporabniški avatar
RoZleht

hehe tam nekje verjetno kot ti :)
Lp RoZleht
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

rar program je velik se 5mb ne :) Ne vem zakaj si ga nebi dol potegnil z neta :P Pa tud strankam ni tezko to razlozit :) google winrar download pa install pa next next next :) hehhe

Drugace pa vista ni ne vem kaj, predvsem bolj lepotno kot pa strojno izbulsan Xp :)
Uporabniški avatar
birkoff
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a birkoff »

Ni problem v visti, pac pa je problem .rar datotek v tem, da ce naredis .rar z vX programa, jo v vecini primerov verzije < X ne bodo vedele prebrat.

Lp, B
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

Z Visto nimam nobenih problemov. Edina stvar k sm mogu zamenat je, da BS player ne dela in sem instaliral VLC. Ostalo enako vendar malo hitrejse delovanje kot pri Xp. Sem pa slisal, da bodo Visto nehal razvijat. SP1 so dal vn...vec nj ne bi. Ker bodo drugo leto vn prsli novi Winsi. In to zadnji k bodo laufal na 32bit-nih sistemih.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Wista je vizualno zelo vredu, drugace so pa sami problemi z njo, velika razlika se opazi tudi na hitrosti racunalnika. XPji so se vedno zakon.
Slika
Odgovori