Pozdravljeni mogoce kdo ve kaj pomeni lucka in sicer je narisan pri bencinarju en kvadratek not pa una crta kot za srcni utrip? To se mi je prizgala med prehitevanjem na ac in je gas nehal delovati sam je skakal med 2k in 3k obratov. Drugi dan ko se je ohladil pa normalno dela edino malo je hotel spet zaceti pa si je premislil sam sumim mogoce lambo sondo da se je pregrela ker sem vozil nonstop v 4 prestavi ker mi peta ropota. Obrati med voznjo so bili med 3 in 4 ko se je to zgodilo.
Upam da se ti ne bo to vec zgodilo, saj je v nasprotnem primeru napaka na motorizirani loputi. Jaz sem imel enak problem. Ce se ti bo se pojavilo povej ker imam eno viska, tako da bos lahko probal ce je napaka v njej. LP
problem je ker nevem kako napako ponovit. Je mogoce komu sla lambda sonda kdaj? Me zanima kako se avto obnasa takrat. Ce je na zajlo gas pol ni panike je samo prosti tek visok kako pa je ce je elektronski gas?
men se enak pojavlja da se ta lucka prizge med 2100-2300 obr/min v 6 prestavi pri hitrosti cca 140km/h. (imam 1,9 120km), ko spustim plin na manjse obrate lucka ugasne...Ampak ni pa mi jasno to, ce imam vklopljeno klimo pa se lucka sploh ne prizge....tako da sedaj vozim z vklopljeno klimo...