Senzor vziga

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
iro

Senzor vziga

Odgovor Napisal/-a iro »

Mislim da me po 3 letih spez zeza senzor vziga.
Ce avto sto ji kaksen dan noce vzgat iz prve. Danes mi je celo v 4.
Zaenkrat imam gor od firme siemens, je kaksna razlika v kavaliteti med proizvajalci?

Se slikca
Slika
dicoslav

Odgovor Napisal/-a dicoslav »

vzam ga dol pa poglej ce so spene na njem. ce so ti prebija in je hmrl. pomoje ni proizvajalc pomembn. nevem no
Grande

Odgovor Napisal/-a Grande »

Hm, baje je se najbolj ce se ga kr odklop, ker ne vem kolk koristn ni in mas vec sranja z njim kot koristi.....lohk mi pa ne razlozi kaj je sploh point tega senzorja......
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Odklopit? :lol: Kako bo pa polj avto vzgau, ce nebo racunalnik dobu nobenih informacij iz tipala?
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

Grande napisal/-a:Hm, baje je se najbolj ce se ga kr odklop, ker ne vem kolk koristn ni in mas vec sranja z njim kot koristi.....lohk mi pa ne razlozi kaj je sploh point tega senzorja......
Ena boljsih izjav res. Najbolje je se bencinsko pumpo odklopit, vsaj ne bo nic bencina pokuril ane :D
LP, Samojed
Uporabniški avatar
CliYo II

Odgovor Napisal/-a CliYo II »

Grande napisal/-a:Hm, baje je se najbolj ce se ga kr odklop, ker ne vem kolk koristn ni in mas vec sranja z njim kot koristi.....lohk mi pa ne razlozi kaj je sploh point tega senzorja......
:roll: najprej govoris da naj ga odklopi da je brezveze ta senzor...pol pa spasujes zakaj sploh je ta senzor...halo clovek

samojed ti je dau pa dobr pedlog ne...res najbols da jo odklopis se bos zaston vozu :wink:

Pa brez zamere :oops:
Odgovori