nekaj vprasanj glede homologacije
nekaj vprasanj glede homologacije
naslednji teden imam homologacijo na lpp, in me nekaj zanima. homologirat grem felne, mam pa tud znizan avto, ampak to bom homologiral pri asr v mb. a me znajo kajo zajebavat? al pogledajo samo tisto kar homologiras?
pa se nekaj, avto je letnik 92, torej nima homo kartoncka onega malega. a ga dobim v lj al ga morem zrihtat na renoju?
pa se nekaj, avto je letnik 92, torej nima homo kartoncka onega malega. a ga dobim v lj al ga morem zrihtat na renoju?
kartoncek - renault
od kdaj pa izvajajo homologacije pr asr? mislis rect da ti bojo oni pelal avto na homologacijo?
rti jih potem izvaja, tam so pa itak teleti in hocejo met use homologiran
lpp, ni problema, pogledajo sam to kar hoces homologirat
aja, kopiraj si papirje, mogoce jih bos rabo ce bos kaksno stvar hotel prodat iz auta!
lp
od kdaj pa izvajajo homologacije pr asr? mislis rect da ti bojo oni pelal avto na homologacijo?
rti jih potem izvaja, tam so pa itak teleti in hocejo met use homologiran
lpp, ni problema, pogledajo sam to kar hoces homologirat
aja, kopiraj si papirje, mogoce jih bos rabo ce bos kaksno stvar hotel prodat iz auta!
lp
Ravno danes sem se lotil pridobitve duplikata homologacije za moj avtomobil. Postopek je sledec:
1. poklica sem na 07/331-5403 (g.Kastelic), ki mi je po faksu poslal obrazec za pridobitev duplikata homologacije
2. nato pravilno izpolnes obrazec
3. placas poloznico za stroske psrodobitev duplikata - 18eur
4. izpolnjen obrazec, fotokopijo prometnega dovoljenja in dokazilo o placilu izdaje duplikata (torej poloznice) posljes na naslov, ki je napisan na obrazcu (na Renault Slovenija)
V roku 5dni naj bi dobil duplikat..
1. poklica sem na 07/331-5403 (g.Kastelic), ki mi je po faksu poslal obrazec za pridobitev duplikata homologacije
2. nato pravilno izpolnes obrazec
3. placas poloznico za stroske psrodobitev duplikata - 18eur
4. izpolnjen obrazec, fotokopijo prometnega dovoljenja in dokazilo o placilu izdaje duplikata (torej poloznice) posljes na naslov, ki je napisan na obrazcu (na Renault Slovenija)
V roku 5dni naj bi dobil duplikat..
-
dr__de