Zanima me kako ste kaj zadovoljni z njim...
Pa iscem unga strica k je na tem forumu pa pri njih dela...
Pa na srecanjih smo bli parkrat ampak nevem kak nick ma oz. kako mu je ime
Hahaha na tole pa moram nekaj napisat. Glede zadovoljnosti bos mogla druge pocakat ostalo si pa moj nik preberi pa imas odgovor. HahahaHelly napisal/-a:Upam, da nebom tepena in kregana ker sem odprla to temo...
Zanima me kako ste kaj zadovoljni z njim...
Pa iscem unga strica k je na tem forumu pa pri njih dela...
Pa na srecanjih smo bli parkrat ampak nevem kak nick ma oz. kako mu je imeNo njega bi rabila...
Helly napisal/-a:A ti si un z ocali?
![]()
K vem, da sta bla dva...
No am ce si ti taprav bi te zdej neki prasala...In sicer ni minilo pol ure odkar je un monter prsu k je prnesu modem ane...No in me zanima, ce je mozn dobit modem, da mam brezzicni net...ker prej ko sem bila pri siolu sem ga mela zdej pa nc vec...
Vidis to pa samo taki delajo kot ti, bo pa monter prsu bo pa vidu nevem kaj vse se zraven napelano....... Daj nehi simfat firme pa mi povej naslov na PM pa bom vidu kaj se da narest, sicer pa vsem do sedaj k sm jim rihtu T2 za enkrat (trk trk ob les) vse lepo deluje in ce rabjo povejo ali poklicejo ne pa v luft gledajo......Ziiga napisal/-a:T-2 je podn, na cajte mi linija sploh ne dela, klicm ke "ja ja evo zj more, sm popravu" dela pu ure spet dol vrze. Telefon je tko kt de bi sebe klicu, bols slism samga sebe kt klicanega, odmeva k u postojnskiCeb se enkat zberou zih to nep biu t2, se vid de prevec moljo tm taglavni