T-2

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Helly
Kraj: Ljubljana, Tržič,...

T-2

Odgovor Napisal/-a Helly »

Upam, da nebom tepena in kregana ker sem odprla to temo...
Zanima me kako ste kaj zadovoljni z njim...
Pa iscem unga strica k je na tem forumu pa pri njih dela...
Pa na srecanjih smo bli parkrat ampak nevem kak nick ma oz. kako mu je ime :oops: No njega bi rabila...
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
obi
Kraj: medvoški štajerc

Re: T-2

Odgovor Napisal/-a obi »

Helly napisal/-a:Upam, da nebom tepena in kregana ker sem odprla to temo...
Zanima me kako ste kaj zadovoljni z njim...
Pa iscem unga strica k je na tem forumu pa pri njih dela...
Pa na srecanjih smo bli parkrat ampak nevem kak nick ma oz. kako mu je ime :oops: No njega bi rabila...
Hahaha na tole pa moram nekaj napisat. Glede zadovoljnosti bos mogla druge pocakat ostalo si pa moj nik preberi pa imas odgovor. Hahaha :lol:
Štrom for wife, UPS for life.
Uporabniški avatar
Helly

A ti si un z ocali?
:oops:
K vem, da sta bla dva...

No am ce si ti taprav bi te zdej neki prasala...In sicer ni minilo pol ure odkar je un monter prsu k je prnesu modem ane...No in me zanima, ce je mozn dobit modem, da mam brezzicni net...ker prej ko sem bila pri siolu sem ga mela zdej pa nc vec...
Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi!!!
Uporabniški avatar
Terminator
Kraj: lj

Odgovor Napisal/-a Terminator »

Helly napisal/-a:A ti si un z ocali?
:oops:
K vem, da sta bla dva...

No am ce si ti taprav bi te zdej neki prasala...In sicer ni minilo pol ure odkar je un monter prsu k je prnesu modem ane...No in me zanima, ce je mozn dobit modem, da mam brezzicni net...ker prej ko sem bila pri siolu sem ga mela zdej pa nc vec...

brezzicni modem ali brezzicni router?

Ce imas brezzicni router, ga lahko prklops na katerega koli internetnega ponudnika :wink:

sam opravilno moras skup povezat in se poigrat z nastavitvami v primeru da nima avtomatske nastvitve :)

Pa mozno je da moras poklicati na T2 in povedat da si priklopila router, da oni pac pri njih opravijo kar morajo... o tem ti bo obi vec povedu, ker glede tega nisem 100%, ker je odvisno od ponudnikov...
I`ll be back!
VOLVO driver :D

PRODAM ;)
obi

Odgovor Napisal/-a obi »

Nop nis razumu, pri Siol-u imajo modemi tudi wireless problem je da pri T2 modemi tega nimajo tako da bo potrebno zadevo ali dokupit ali povezati direktno preko zice. Lahko mi pa preko PM-a posljes podatke pa pogledam kako linijo mas.....
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

T-2 je podn, na cajte mi linija sploh ne dela, klicm ke "ja ja evo zj more, sm popravu" dela pu ure spet dol vrze. Telefon je tko kt de bi sebe klicu, bols slism samga sebe kt klicanega, odmeva k u postojnski :? Ceb se enkat zberou zih to nep biu t2, se vid de prevec moljo tm taglavni :)
Uporabniški avatar
Terminator

prvic slisem za brezzicni modem.... se vid da ne sledim vec toliko racunalnistvu :oops:

A prek routerja pa nebi slo? Ker jz sm mev tko pr T2, sicer je bil router zicni, samo to kokr jz vem nima bistvene vloge, ker router je router :)

lol Ziiga :lol:

Sam sem imel drugace dobre izkusnje pri T2 (paket 10/2+ 2x IP TV preko bakrenega kabla), saj me je samo 1x dol vrglo :P v 2 letih :) edin uni napajalci skoz crkavajo od wooda pa modema in ce naletis na nedeljo si brez vsega do ponedeljka :S
Zadnjič spremenil Terminator, dne 11 Mar 2008, 21:37, skupaj popravljeno 1 krat.
I`ll be back!

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Wireless modema ne bos dobila, ker jih ni (pri T-2)! Ima jih amis in siol, pa morda se kdo drug!

Dokupis wireless router pa je, si se na boljsem pa se router je dejansko tvoj in lahko zadeve poljubno nastavljas!
Uporabniški avatar
Terminator

Mark napisal/-a:Wireless modema ne bos dobila, ker jih ni (pri T-2)! Ima jih amis in siol, pa morda se kdo drug!

Dokupis wireless router pa je, si se na boljsem pa se router je dejansko tvoj in lahko zadeve poljubno nastavljas!

ewo tako kot sem rekel :wink: pride te pa tam okoli 50-60eur :)
I`ll be back!

PRODAM ;)
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

js sm pa zaekrat kar zadovoljen z T2... mogoc po obijevi zaslugi k mi ga sprot cekira ce dela :lol: :lol:

drgac pa net mam 10/10 hitrost pa se kr pozna napram prej 1/1 pri siolu :lol:

skratka za ta dnar je to to...pocen pa dobr dela...knock knock :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Helly

Dobr da mamo Obija...:P
obi

Odgovor Napisal/-a obi »

Ziiga napisal/-a:T-2 je podn, na cajte mi linija sploh ne dela, klicm ke "ja ja evo zj more, sm popravu" dela pu ure spet dol vrze. Telefon je tko kt de bi sebe klicu, bols slism samga sebe kt klicanega, odmeva k u postojnski :? Ceb se enkat zberou zih to nep biu t2, se vid de prevec moljo tm taglavni :)
Vidis to pa samo taki delajo kot ti, bo pa monter prsu bo pa vidu nevem kaj vse se zraven napelano....... Daj nehi simfat firme pa mi povej naslov na PM pa bom vidu kaj se da narest, sicer pa vsem do sedaj k sm jim rihtu T2 za enkrat (trk trk ob les) vse lepo deluje in ce rabjo povejo ali poklicejo ne pa v luft gledajo......
Aja za vse k mate kako vprasanje in pa kaj podobnega dajte naslove na pm ker v temo naslov pisat da ga sirna javnost vidi ni dobro.
obi

Odgovor Napisal/-a obi »

bam88 napisal/-a:Obi a bi mi lahko pogledal dostopnost T2ja za Predoslje pri Kranju posta je 4000.

Omarco mam na bajti zmontirano zj me pa sam zanima ce smo ze povezljivi.

Daj mi na PM tocen naslov pa ti bom lahko pogledu.
scrat
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a scrat »

T-2 je TOP!

Na optiki dela perfektno!
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

scrat napisal/-a:T-2 je TOP!

Na optiki dela perfektno!