letne pnevmatike
letne pnevmatike
Zanimajo me mnenja o uniroyal rainsport gumah?
lp
lp
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
glavno, da majo smrekco
Pa ne mores ravno primerjat rain sport pa michelin Exalto.Mislim, da je exalto precej boljsa guma.Te gume na smrekco sicer imajo dokaj dobro karakteristiko glede aqua planinga, vendar za moj okus se jih rajsi izognem.Imam dosti rajsi asimetricno gumo tipa Exalto (Eagle asimetric,Michelin Pilot sport ......) ki imajo precej manj tremlinga (dosti manj sledijo raznim kanalckom in neravnimah na cesti) in s tem tudi precej bolj udobno voznjo.
Pa ne mores ravno primerjat rain sport pa michelin Exalto.Mislim, da je exalto precej boljsa guma.Te gume na smrekco sicer imajo dokaj dobro karakteristiko glede aqua planinga, vendar za moj okus se jih rajsi izognem.Imam dosti rajsi asimetricno gumo tipa Exalto (Eagle asimetric,Michelin Pilot sport ......) ki imajo precej manj tremlinga (dosti manj sledijo raznim kanalckom in neravnimah na cesti) in s tem tudi precej bolj udobno voznjo.

RenaultSport all the way!!!
podpisSokol napisal/-a:glavno, da majo smrekco![]()
mislim da to je dejaska slika te gume.... ni slaba guma...dalec od tega vrjetno je na mokri cesti bolsa od Michelin pilot exalto sam ima pa zato druge karakteristike bolj povprecne ....no obraba jo najbolj kaziexr napisal/-a:moje izkusnje: v mokrem zelo dobra guma, na suhem povprecna. glede na ceno ok nakup. priporocam ce si kulturen voznik. ce si divjak bodo sli robovi prehitro (in celoten profil tudi).
-
etore
JST ma na laguni te uniroyal 225/45/17 pa sm sicer zadovoljen sam sedaj ko gredo k koncu so obcutno slabse kot na zacetku. na mokrem drzijo se kar vredu sam sedaj imam spredaj 3mm zadaj pa ene 2,5 in usakokrat ko zapeljem cez malo vec vode guma splavi. naslednje ko bom montiru nebodo uniroyal. pa se glasne so in se mi zdi da imajo kar velik kotalni upor. raje montiraj toyo ali pa sportcontact3.