letne pnevmatike

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

letne pnevmatike

Odgovor Napisal/-a Liquid »

Zanimajo me mnenja o uniroyal rainsport gumah?

lp
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

jaz sem jih dobil na tem cliotu gor pa so ok... po suhem dobre, po mokrem tudi. Na starem cliotu sem mel michelin exalto, pa so se mi tele cisto primerljive zdele...pa se smrekco majo :mrgreen: tako, da ti jih lahko priporocam... :wink:
Uporabniški avatar
sal3
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a sal3 »

meni jih je tudi vulkanizer priporocal, samo kolikor sem bral po netu imajo zelo veliko obrabo :? Mi je pa smesno vidt na gumi napisan Rain Tyre :lol:
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

glavno, da majo smrekco :)
Pa ne mores ravno primerjat rain sport pa michelin Exalto.Mislim, da je exalto precej boljsa guma.Te gume na smrekco sicer imajo dokaj dobro karakteristiko glede aqua planinga, vendar za moj okus se jih rajsi izognem.Imam dosti rajsi asimetricno gumo tipa Exalto (Eagle asimetric,Michelin Pilot sport ......) ki imajo precej manj tremlinga (dosti manj sledijo raznim kanalckom in neravnimah na cesti) in s tem tudi precej bolj udobno voznjo.
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hja no...niso bile glih grozno slabse :D se tud po mokrem kr dobr drzijo
Uporabniški avatar
Sokol

Odgovor Napisal/-a Sokol »

To, da niso bile ravno grozno slabse ti vsekakor verjamem :D .
Slika
RenaultSport all the way!!!
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

Sokol napisal/-a:glavno, da majo smrekco :)
Pa ne mores ravno primerjat rain sport pa michelin Exalto.Mislim, da je exalto precej boljsa guma.Te gume na smrekco sicer imajo dokaj dobro karakteristiko glede aqua planinga, vendar za moj okus se jih rajsi izognem.Imam dosti rajsi asimetricno gumo tipa Exalto (Eagle asimetric,Michelin Pilot sport ......) ki imajo precej manj tremlinga (dosti manj sledijo raznim kanalckom in neravnimah na cesti) in s tem tudi precej bolj udobno voznjo.
podpis 8)
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

mal oft
lansk let sm meu gor kumho (smrekca) zdej mam pa good year exellence in morm rect da je razlika noc in dan, ful sm zadovoln, tko da mislim, da ni treba sparat eur pri gumah, ker je razlika ocitna
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

jurcek3 napisal/-a:mal oft
lansk let sm meu gor kumho (smrekca) zdej mam pa good year exellence in morm rect da je razlika noc in dan, ful sm zadovoln, tko da mislim, da ni treba sparat eur pri gumah, ker je razlika ocitna
jurck a to si sele zdj opazu :?
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

ja sele zdej, ne morm verjet, sm mislu da je usen kasne kvalitete gume mas,pac guma kot guma, sam sm vidu da temu ni tko
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

jurcek3 napisal/-a:ja sele zdej, ne morm verjet, sm mislu da je usen kasne kvalitete gume mas,pac guma kot guma, sam sm vidu da temu ni tko
Captain obvious to the rescue :!: :lol:

Mal heca :P :wink:
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
exr

Odgovor Napisal/-a exr »

moje izkusnje: v mokrem zelo dobra guma, na suhem povprecna. glede na ceno ok nakup. priporocam ce si kulturen voznik. ce si divjak bodo sli robovi prehitro (in celoten profil tudi).
We are forced to act as if we are free...
FastDay
Kraj: Semič

Odgovor Napisal/-a FastDay »

exr napisal/-a:moje izkusnje: v mokrem zelo dobra guma, na suhem povprecna. glede na ceno ok nakup. priporocam ce si kulturen voznik. ce si divjak bodo sli robovi prehitro (in celoten profil tudi).
mislim da to je dejaska slika te gume.... ni slaba guma...dalec od tega vrjetno je na mokri cesti bolsa od Michelin pilot exalto sam ima pa zato druge karakteristike bolj povprecne ....no obraba jo najbolj kazi :wink:
piksna

Odgovor Napisal/-a piksna »

Kaj pa priporocate za dimenzijo 225/45/17
Nardim prblozn 40k km na let pa bi jih rad vsaj 2 let vozu pa nebi lih imev najdrazjih. Tko nekej srednga.
Clio II 1.4 RT
Laguna II Grandtour 1.9 dci 88kW DYNAMIQUE-Navi
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

JST ma na laguni te uniroyal 225/45/17 pa sm sicer zadovoljen sam sedaj ko gredo k koncu so obcutno slabse kot na zacetku. na mokrem drzijo se kar vredu sam sedaj imam spredaj 3mm zadaj pa ene 2,5 in usakokrat ko zapeljem cez malo vec vode guma splavi. naslednje ko bom montiru nebodo uniroyal. pa se glasne so in se mi zdi da imajo kar velik kotalni upor. raje montiraj toyo ali pa sportcontact3.
Odgovori