badlook clio 1
badlook clio 1
dani, cist sm pozabu

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
POLIESTRA 0 % !!!!!
to se iz pleha izreze badlook, se zvije tak da pase gor, pripika kot da bi menjal obrobe na avtu posmirgla svase, pa natanko cez skita - ker ce je bil badlook lepo narjen je potrebno zelo malo kita...pol pa sam sprickit in pa strihanje - POLIESTRA NIC
to se iz pleha izreze badlook, se zvije tak da pase gor, pripika kot da bi menjal obrobe na avtu posmirgla svase, pa natanko cez skita - ker ce je bil badlook lepo narjen je potrebno zelo malo kita...pol pa sam sprickit in pa strihanje - POLIESTRA NIC

dani mere si probi iz luci dol prebrat, jst tistga ne najdem vec...bom pa uprasu ce rabis tocn...sam bi si lahk iz slike razbral kak je...oz ce sprintas in das kleparju bo 100% vedu ka more nardit.

ni tak hudo, probi iz kartona nardit pa poglej pred eno steno ce se ti kej pozna na svetilnosti (ker mislim da majo svabe to TUV za badlook ker kokr sm gledu majo vsi do te meje in noben cez...torej vsi nemski clioti ki majo badlook majo tocno tako velikega.

iz prve roke ki je drzala drugo roko da je pol tretja lahk pokazala cetrti roki kok nej peta pokrije luc da lahk sesta pleh vn zreze.
lej nemci majo fukjen TUV in kar se svetil tice tud tak da ce je un takega naredu pa da so mu ga odobril pol mislim da nima pokrite parabole (**** po eni strani ti bojo pa nasproti vozeci hvalezni k ti vsaj luci nebojo svetle visoko)
:D:D
lej nemci majo fukjen TUV in kar se svetil tice tud tak da ce je un takega naredu pa da so mu ga odobril pol mislim da nima pokrite parabole (**** po eni strani ti bojo pa nasproti vozeci hvalezni k ti vsaj luci nebojo svetle visoko)