Komentarji na sportne vzmeti Vogtland
Komentarji na sportne vzmeti Vogtland
Mene pa zanima ce ima kdo kaksen komentar na sportne vzmeti Vogtland? imam priloznost da jih dobim zelo poceni! Zdaj me pa zanima ce so tudi dovolj kvalitetne! Hvala vnaprej 
Jaz jih mam, sem ful zadovoln, sploh potem k sm dal se amortizerje koni. Pa ce kups kit vogtland dobis koni amoritzerje zravn
So dobre vzmeti, kvaliteta full ok, se ne posedajo, in lepo pozirajo lukne, k pa zapeles v ovink je pa trd avto, tko da se fino uleze v ovink.
Skratka zadovoln, sm vozu tud h&r pa so se mi zdele trde in so zabijale cez lukne, kar vogtland ne pocne!
LP
Ce mas se kej vprasanj glede podvozja kr upras! NA PM
So dobre vzmeti, kvaliteta full ok, se ne posedajo, in lepo pozirajo lukne, k pa zapeles v ovink je pa trd avto, tko da se fino uleze v ovink.
Skratka zadovoln, sm vozu tud h&r pa so se mi zdele trde in so zabijale cez lukne, kar vogtland ne pocne!
LP
Ce mas se kej vprasanj glede podvozja kr upras! NA PM
!!!! My EX Car !!!!!

Sem vozil Eibach na svojem in Vogtland na puncinem cliotu, pa so mi vogtland premehke...skoraj mehkejse kot pa serijske vzmeti. Z zamenjavo amortizerjev bi se pa to ful spremenilo.
V najvecji verjetnosti bos zadovoln, ker vecina ne prenese trdega avtomobila, pri meni je pa drugace, zato tudi drugacno mnenje.
V najvecji verjetnosti bos zadovoln, ker vecina ne prenese trdega avtomobila, pri meni je pa drugace, zato tudi drugacno mnenje.
Enigma motorsport