Laguna III

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Badguy
Kraj: Vipava

Laguna III

Odgovor Napisal/-a Badguy »

No zdej ze 3 mesce vozim tole novo igracko, tko da je ze cejt da jo predstavim:

Model: Laguna III Dynamique Berline
Motor: 2.0 dci, 150KM

Slika
Slika
Slika
Slika
No tole stvarco (USB MP3 + iPod vmesnik) sem moral pa doplacat, mislim da je blo z montazo vred okrog 200Eur...
Slika
Slika
Slika

No kaj naj povem: Voznja je vredu, precej udobno in tiho, razen pri sportni voznji...
Za 150 konjski motor sem pricakoval malo vec, najbolj me moti ker je motor do 2000rpm zelo len, turbina sicer vlece od 1500rpm naprej, ampak do 2000rpm je avto dobesedno zaspan, tako da ce mislis komu izsilit prednost raje pozabi...
Druga stvar k me moti je tud menjalnik k je malce pocasen, in ce rabis hitro menjat se vcasih zatakne...
Skratka avto je bolj za pocasno in umirjeno voznjo, tud ce gres malce hitreje skoz ovinke se avto kar precej nagiba...

No to je to...
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Zanimivo, lep avto. Pol pravis da manjka se dost popravkov na teh lagunah...
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

dobrosla prva nova laguna na forumu :twisted: :twisted:

spredi pa zgleda brutalno siroka v blatnikih 8) :twisted: noro :oops:

cuvaj jo pa velik varnih kilometrov :wink: 8)
Slika
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Mah, avto nimas kej je narjen za luksuz in ne za tisanje :) Lepo jo furej ane
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Lep avto tko zunanjost kot notranjost...ko sem jih zacel srecevati na cesti mi sam spredn del avta nekako ni bil vsec pa mi zal se vedno ni...drgac pa ornk masinca zgleda...

Velik varnih Km...pa pac ce ne gre hit pa raj pucas :D ...sej je veckrat to se bolje :D
Perfect Match!!!
Uporabniški avatar
Badguy
Kraj: Vipava

Odgovor Napisal/-a Badguy »

Hja, tko je, prej sem vozu BMW E46 320I L.99, pa so me nekatere malenkosti razvadle, naprimer BMW je mel senzor za vodo za stekla k ga laguna nima, pokrov motorja se je odpiral na amortizerje, pr laguni se vedno podkladas tisto spico, tepihi v avtu so se privili na tla, tle v laguni se ti mota pod nogami...
Sej vem da ne mores primerjat Renaulta z BMW-jem ampak to so se malenkosti k me motjo...
Kar se tice motorja pa kot sem napisal, veretno ce bi dal not bolsi menjalnik bi bila situacija veliko boljsa....
kar se tice nagibanja bom resu z drugimi amortizerji, voznja bo malo bol trda ampak bom lazje mal bolj pritisnu skoz ovinke...:)
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

vsec mi je notranjost lagune, zunanjost je pa neki posebnga in to je dobr
mislm da je zlo tezko imet luxus in sportni avto skupi, je potrebno za oboje ze dost vec denarja odstet, in v ta razred zal ne pase renault

velik varnih km :D
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Sem sel na testno s tem avtom, tako da se kar strinjams tabo Badguy. Res, da je do 2000rpm len, samo je voznja z njim zelo udobna, vsec mi je bilo, da je avto zelo tih. Opreme dovolj. Mene je odvrnila samo cena...sem pac mlad in mi ni ravno, da bi jemal toliksen kredit za tak avto. Drugace pa super avtomobil. Srecno voznjo in veliko varnih kilometrov ti zelim.

Lp!
BERTO
Kraj: trbovlje

Odgovor Napisal/-a BERTO »

Laguna ima senzor za vodo. Men ko zmanjka vode mi pove in pokaze se mi na malem ekranu.
renault laguna 2,2 dci privilege
dejrum
Kraj: Miklav?ć

Odgovor Napisal/-a dejrum »

Men je ful lepi tako notri kot zunaj. Pa dosti varnih kilomotrov ti zelim...
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

Zakaj pa nisi ostou na BMW-ju, mas slabe izkusnje?....k za ta denar k si dau za lagunco bi dubu naprimer 2-3leta staro e90.....
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

86-4PJ napisal/-a:spredi pa zgleda brutalno siroka v blatnikih 8) :twisted: noro :oops:
:shock: sam reees. do zdej sploh nism porajtu tok tega. res hudo zgleda

SESCAR napisal/-a:....k za ta denar k si dau za lagunco bi dubu naprimer 2-3leta staro e90.....

ma vsaj nov avto, ne pa stara ja*ca :? 8)
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

SESCAR napisal/-a:Zakaj pa nisi ostou na BMW-ju, mas slabe izkusnje?....k za ta denar k si dau za lagunco bi dubu naprimer 2-3leta staro e90.....
In kaj bi biu na bolsem ce bi meu BMW-ja? Mel bi obcutek da ma boljsi avto? :roll: Poleg tega je pa Laguna lepsa od bilokaksnega grdega skatlastega BMW-ja, da ne govorimo o kvaliteti udobja. BMW je precenjen, prestizna znamka my ass.

P.S. Se opravicujem ampak sem alergicen na besedo BMW.
Uporabniški avatar
SESCAR

Odgovor Napisal/-a SESCAR »

ClioOwner napisal/-a:
SESCAR napisal/-a:Zakaj pa nisi ostou na BMW-ju, mas slabe izkusnje?....k za ta denar k si dau za lagunco bi dubu naprimer 2-3leta staro e90.....
In kaj bi biu na bolsem ce bi meu BMW-ja? Mel bi obcutek da ma boljsi avto? :roll: Poleg tega je pa Laguna lepsa od bilokaksnega grdega skatlastega BMW-ja, da ne govorimo o kvaliteti udobja. BMW je precenjen, prestizna znamka my ass.

P.S. Se opravicujem ampak sem alergicen na besedo BMW.
HAHAHAHAHA.....se vid da si zagrizen renojeuc...in si zatiskas oci kasn sekret vozs....pa s tem mislm tut sebe da nau ksn mislu

Najbl smesn je pa to da se en mulo oglasa k nima blage veze....cist si zajeban k ti je dala mami avto

Clio_dizl: Drgac pa k si reku stara jajca....najbl se splaca nabaut avto k je star 2-3 leta....nou avto zgubi v 3h letih blizu 40% svoje cene...pol se pa stvar umiri
Vsak avto je dobr sam da dela....pa tut ?®e je clio:)
Uporabniški avatar
DragR

Odgovor Napisal/-a DragR »

Ta laguna mi je res lepa spredi zadi mi pa nekak ne potegne se zaenkrat :?
Drgac pa glede renoja pa bmw-ja je pa tko da na tem forumu bo dost folka trdil da je renault najbolsi, pac na bmw forumu bo pa kontra, brezveze to razpravlat, je pa mislm da kar dejstvo da je bmw vendarle bolj prestizna znamka kot pa renault.
Slika
Odgovori