Osvetlitev stevcev nagaja (Megane II)
Zivjo!
Imam skoraj dve leti starega megana s 51.000 km.
Ze od samega zacetka se ful poredko zgodi, da se ob zagonu ne prizge osvetlitev stevcev:
- to se dogaja cca. petkrat na leto
- kar lahko naredim je, da ugasnem avto, odprem in zaprem vrata in ga ponovno zazenem
- druge osvetlitve delujejo, tudi kolescek za jakost osvetlitve
- kolescek ne spremeni jakosti osvetlitve zaslona potovalnega racunalnika
- kontrolne lucke delajo
Ima se kdo tak problem? Ce ja oziroma ste imeli podobno tezavo, mi prosim povejte, kako naj na servisu pojasnim, da se to dogaja, saj mi ne verjamejo. Avto je se v garanciji. Hvala za pomoc.
Razlika je na dveh slikah v wordovem dokumentu:
http://shrani.si/f/2V/p3/ZhCaIXk/megane.doc
Imam skoraj dve leti starega megana s 51.000 km.
Ze od samega zacetka se ful poredko zgodi, da se ob zagonu ne prizge osvetlitev stevcev:
- to se dogaja cca. petkrat na leto
- kar lahko naredim je, da ugasnem avto, odprem in zaprem vrata in ga ponovno zazenem
- druge osvetlitve delujejo, tudi kolescek za jakost osvetlitve
- kolescek ne spremeni jakosti osvetlitve zaslona potovalnega racunalnika
- kontrolne lucke delajo
Ima se kdo tak problem? Ce ja oziroma ste imeli podobno tezavo, mi prosim povejte, kako naj na servisu pojasnim, da se to dogaja, saj mi ne verjamejo. Avto je se v garanciji. Hvala za pomoc.
Razlika je na dveh slikah v wordovem dokumentu:
http://shrani.si/f/2V/p3/ZhCaIXk/megane.doc
Re: Osvetlitev stevcev nagaja (Megane II)
tudi meni se je to pojavilo dvakrat v zadnjih 6 mesecih. Sicer zdaj v kratkem grem na servis ker je se avto v garancijskem roku pa bom videl kaj bodo povedli!
popolnoma isti problem sem imel z novim meganom ko pa sem prvic sel na servis sem jim povedal kaj me muci so mi ga pa takoj zamenjali
Sem mel na Cliotu III povsem identicen problem in sem po enem letu prosenj in tezenja na servisu po****, poslal grozilno pismo/mail na Renault Slovenija in glej ga zlomka, potem se je dalo takoj uredit.....so mi zamenjali.
NE BODITE TIHO, ZAHTEVAJTE KAR VAM GRE!
NE BODITE TIHO, ZAHTEVAJTE KAR VAM GRE!
?ŕeprav ima 1.2 16V, je prav lu?°ten...
Evo, epilog.
Konec januarja sem glih sel v sluzbo, ko se je to pojavilo spet. Takoj sem zavil na servis. Sprejemalec je napako videl, zabelezil in rekel, da me bo poklical, ker je napaka znana in jo resuje Renault. Res me je poklical in rekel, da iscejo resitev brez menjave stevca in da bo poklical, ko dobi odgovor. Vceraj me poklice, da imajo nov stevec zame. Danes zjutraj je bil ze zmontiran (poseg traja pol ure).
Serviser je bil prijazen, totalno korekten, nic niso komplicirali. Torej jih moram pohvalit - AH Real (Remont) Kranj.
Konec januarja sem glih sel v sluzbo, ko se je to pojavilo spet. Takoj sem zavil na servis. Sprejemalec je napako videl, zabelezil in rekel, da me bo poklical, ker je napaka znana in jo resuje Renault. Res me je poklical in rekel, da iscejo resitev brez menjave stevca in da bo poklical, ko dobi odgovor. Vceraj me poklice, da imajo nov stevec zame. Danes zjutraj je bil ze zmontiran (poseg traja pol ure).
Serviser je bil prijazen, totalno korekten, nic niso komplicirali. Torej jih moram pohvalit - AH Real (Remont) Kranj.