Kaksen mora bit za bencinarja 1.2.16v,turbo...neki gledam pa sm nasu tole zdj pa ne vem ce je to to al je pomemben tip avta, masine in tko naprej!
Vsaka pomoc dobrodosla...
http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?ID=1832882
Lp, Gass
Ja. Clio 1.4 16V s turbino ki fila 0.5bara ima 150hpurosr napisal/-a:Mislis da ma nizek tlak glede na to da je 1.2 al 1.3? in 100konjev?
moras ze z lucjo iskat avto ki mu serijsko fila cez 0.5 bar, to da ima 100 konjev samo potrjuje moj sumurosr napisal/-a:Mislis da ma nizek tlak glede na to da je 1.2 al 1.3? in 100konjev?
ce imas denar zakaj pa ne....samo kakor koli pogledas, za eno cev z batom in par fedri je to velikobonalume pride 140eur pol so se pa kolena prides pa na 180eur
Lej ne bom se krgou sam mislm da so ti ventili tud po velikosti razporejeni, zdej pa ne vem kva mi je enkrat tolmacu u A3M, da gre po velikosti turbine, po motorju al po cem drugem? K itak ni znov razlozit!Shusuglao napisal/-a:tista z velikostjo in prostornino motorja je lovska![]()
![]()
samo fi cevi mora biti pravi, da ga bos lahko nataknil gor in dovolj mocna vzmet notri da ti ga ne odpre prehitro, ker nimas ravno evota bo po moje vsak dober....pa tudi fedr se lahko zamenja
Sej majo vsi avti tud stir kolesa in okna ter vrata, pa so eni 10keur eni pa par 1000keur, vse ma svojo cenoShusuglao napisal/-a:moras ze z lucjo iskat avto ki mu serijsko fila cez 0.5 bar, to da ima 100 konjev samo potrjuje moj sumurosr napisal/-a:Mislis da ma nizek tlak glede na to da je 1.2 al 1.3? in 100konjev?![]()
a kdo ve koliko res fila?
ce imas denar zakaj pa ne....samo kakor koli pogledas, za eno cev z batom in par fedri je to velikobonalume pride 140eur pol so se pa kolena prides pa na 180eur
moj je bil 40eur pa dela ze par let brez tezav