ne dela mi ventilacija v clijotu. ni vazno v katero stopnjo dam. stikalo je ok, varovalka tudi, zdej me pa zanima kaj bi se lahko bilo. sumim enostavno ventilator sam moja trda glava ga ne najde. sumim da je nekje globoko v armaturki.
Ventilator mas pod plastiko kjer so brisauci.Ce gres z roko skoz odprtino kjer uzames vn dvigalko bos prsu do konektorja.Mozn da je sam tam kej stopilo.Prm nen je blo stopleno sam sm sam mau pomajou pa je blo ql.
nightmare napisal/-a:Ventilator mas pod plastiko kjer so brisauci.Ce gres z roko skoz odprtino kjer uzames vn dvigalko bos prsu do konektorja.Mozn da je sam tam kej stopilo.Prm nen je blo stopleno sam sm sam mau pomajou pa je blo ql.
Ce je pa novejsi clio je pa pod predalom pri sovozniku!
Zlo rado zajbava tm na kontaktu kjer pride konektor prkloplen v ventilator, tko de sam uzam vn dvigalko, odklop konektor, pospricej s kontakt sprejom, in... Jutri bo bolje in vsi dobre volje
pogledu kokr ste napisali... zanimivost. jst mam dvigalko v rezervnem kolesu pod plastiko od brisaucu mam pa uno kurbo od klime cez celo tko da morm najprej tisto odmaknt da bom sploh kaj vidu. gvisno bom ob pol dneva jebemti
ola popravu. ratalo. najprej sm se drku s klimo in pole sm prisel do ventilatorja. jebala pa je uno na pogled staro vezje v ventilatorju. slabi kontakti pa to... zdej sm pa tisto kisto od klime kar vn vrgu ker itak ne dela druzga kot samo napoto... hvala za nasvete