Crknla ventilacija (Megane I l96)

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Crknla ventilacija (Megane I l96)

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Dans sem opazil, da mi je crknla komplet ventilacija. Ne dela nobena stopnja in tudi med notranjim in zunanjim zrakom ne prestavlja. Varovalko sem pogledal in je OK. Ali ima kdo kako idejo kako zadevo resit?

Hvala.
Uporabniški avatar
Ziiga
Kraj: Ljubljana Bežigrad

Odgovor Napisal/-a Ziiga »

Med notranjim in zunanjim preklaplja loputa ki je vezana na zajle, glede stopenj gretja je elektronsko, tako da edino to je verjetno krivo :?
Uporabniški avatar
Tadej

Ziiga napisal/-a:Med notranjim in zunanjim preklaplja loputa ki je vezana na zajle, glede stopenj gretja je elektronsko, tako da edino to je verjetno krivo :?
Jaz mam preklop notranjega/zunanjega zraka na tipko, torej je elektronsko...
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

fan je crknu. konf med notranjim in zunanjim zrakom nima tle 0.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Tadej napisal/-a:
Ziiga napisal/-a:Med notranjim in zunanjim preklaplja loputa ki je vezana na zajle, glede stopenj gretja je elektronsko, tako da edino to je verjetno krivo :?
Mocenje prednjega stekla ti dela? Namrec, je na isti veji. Pri meni je bilo podobno.. Brisalci funkcionirajo nemoteno.

Ventilator je delal na vse hitrosti, ko sem preklopil kabel iz vzigalnika/vticnice (12V) odzadaj direkt na konektor od ventilatorja oz. instrumentalne plosce za ventilacijo.

Kasneje sem peljal na pooblasceni servis.. Cena popravila 65eur.
Pod podnozjem varovalk, bi naj bile se dodatne varovalke.. Do nje pa prides tako, da odstranis pokrovcek, kjer imas nastavitev visine luci..
Uporabniški avatar
Tadej

Solero napisal/-a:
Tadej napisal/-a:
Mocenje prednjega stekla ti dela? Namrec, je na isti veji. Pri meni je bilo podobno.. Brisalci funkcionirajo nemoteno.

Ventilator je delal na vse hitrosti, ko sem preklopil kabel iz vzigalnika/vticnice (12V) odzadaj direkt na konektor od ventilatorja oz. instrumentalne plosce za ventilacijo.

Kasneje sem peljal na pooblasceni servis.. Cena popravila 65eur.
Pod podnozjem varovalk, bi naj bile se dodatne varovalke.. Do nje pa prides tako, da odstranis pokrovcek, kjer imas nastavitev visine luci..
Bom pogledal, mocenje sip mi pa dela.
Uporabniški avatar
Svizo
Kraj: Menge?°

Odgovor Napisal/-a Svizo »

poglej ce je vse vredu z vezjem, pa poglej da ti ni ksn mocnostni tranzistor sel pr ventilaciji, ker rado pride do mrzlega lota pa pol rado pride do stika :)
Pravi mo?°ki se pelje z avtom dalj?°im od 4.4m :P
Uporabniški avatar
Tadej

Evo zdej sem z mojstrom govoru in za odpoved ventilacije je kriv slab stik v varovalni omarici (sklepam da je mislu tist plac kjer so varovalke). Stalo me bo 30eur + 12eur da mi izklopi un motorcek za loputo...
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

ej a lahko to "rit" odstranis ker je nemogoce brat poste, ce ti tam veselo miga :) :)
Uporabniški avatar
bomb0
Kraj: Savinjska

Odgovor Napisal/-a bomb0 »

Dans sm mel tut jaz dost cuden primer z ventilacijo. Med voznjo sm opazil, da ventilacija ne deluje (nism ziher, ce ni delovala od zacetka voznje, al je vmes nehala). Poizkusil sm razlicne stopnje - brez uspeha.

Ko sm pa avto ugasnil in pol spet prizgal (trgovina) pa je ventilacija normalno delala. Sm ga poizkusil se parkrat ugasnit in prizgat, pa normalno dela.

Cudnoo...
Clio 1.2 BEBOP; motor: E7FH708
Slika
Uporabniški avatar
Tadej

Avto je spet pri meni in ventilacija dela, un motorcek mi je pa izklopil pri akomulatorju in mu zato ni blo treba pol avta razdret. Racunal mi je pa 30,40eur.

dolenc: Moras se mal na koncentraciji delat :)
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

:)
Odgovori