problemi...ce mi lahko kdo potrdi ali ugotovi moj problem:D

Vse o ozvočenju avtomobilov
Odgovori
Uporabniški avatar
basi97
Kraj: Ljubljana

problemi...ce mi lahko kdo potrdi ali ugotovi moj problem:D

Odgovor Napisal/-a basi97 »

Cau!

evo dans sm vgradu dva zvocnika (2x200rms) v avto.prklopm na ojacevauc s kretncam in use skp ql ...przgem radio ...zvok kt da bi kej exploderal( ZVOK.nic ni dejansko exploderal).no dam zvocnike vn (se zmer so prklopleni),spilajo normalno...dam nazaj not ,spet ista zgodba.uglavnem...fora je bla, da sta se + in - kontakta dotikala pleha ...mase ane...no jst tist dobr izoleram...pa mi igra sam ne tko kt bi mi mogl.. ce cist izklopm zvok, se slisijo kot nekaksni bassi sam da se skos pojavlajo. zdj kukr se men sanja, se mi zdi da sm skuru kretnice na radiju. radio je pa pioneer 3900. in baje da ta verzija ma probleme s temi kretncam...zdj a je to res al ne mi pa vi pomagite:P

hvala
Uporabniški avatar
Stupo

Re: problemi...ce mi lahko kdo potrdi ali ugotovi moj proble

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Plus in minus sta se ti dotikala pleha. Toliko pobrusi da se ne bodo dotikali in dobro izoliraj! Ce se ob izkloljenem zvoku se vedno nekaj slisi, je mozno da si poskodoval ojacevalec, ali pa avtoradio, ko si naredil stik.
Mozno tudi da so ti sli preouti na radiu, za zacetek poiskusi z drugim radiem in ce bo igralo vredu, je potem to to.
Slika
Uporabniški avatar
basi97

Odgovor Napisal/-a basi97 »

ja sj se mi je zdel neki tazga,,,,sm izoleru in use ..tko da igra..sam da tul umes...no sj stupo..mi misli beres,bom probu z drugim radiem.ojacevauca nimata fore, ker sta zvocnika locena od wooferja.ce govorim o ojacevalcu ane.pa mi woofer isto dela.tko da je stoposto radio.
hvala:D
Odgovori