Jest mam pa en mejckn problem k mi je shodila sim kartica u mobitelu in s tem sem zgubu 180 stevilk od tega je nekaj tudi poslovnih, sedaj me pa zanima ce se da dobit te zgubljene cifre iz sim?
Na simobilu so ze tlacil kartico v un aparat ampak kartice racunalnik ne zazna.
Ce se komu kaj sanja kako dobit cifre, dobi za kisto pira!!!
ce mas sreco poglej ce so se ti shranle slucajno na kateri koli gsm, ponavadi te nokie prasajo ko das 1. not sim, ce hoces prenest na gsm..
cene pa..ni vrjante, ce jim na simobilu nedela, sam nebos resu
zal
been there done that ... kupu nov mobitel dal v starem mobitelu kopiraj vse vizitke na sim, dal sim v nov mobitel, NIKJER NOBENE STEVILKE, seveda tud na starem telefonu ni blo nikjer nobene stevilke vec!!! klical na mobitel pomoc uporabnikom, informatik tam reku, da se nc ne da nardit ... na sreco sm pa mel vsaj 30 stevilk na eni stari sim kartici ...
a na racunu za mobitel ne dobis spisek klicanih stevilk??? jst sm avtomatsko dobival k sm bil na simobilu ... po mojem bi pa lahk tud na simobilu ti dal spisek stevilk npr. za zadnji mesec, samo dvomim ce ti bo kdo hotu to dat ... ceprov vem da npr. na telekomu ne dobis ...
Fantje, ce SIM crken se ne da nic naredit. Pri kopiranju podatkov pa moras biti pazljiv. Vedno imej tel. stevilke na SIM-u in telefonu. Sploh pa je sedaj tako, da moras imeti na skoraj vseh telefonih cifre v telefonu, ker ti drugace ne bere imen. Kar se tice podatkov. BACKUP. Samo to si zapomnite.