xsenon kit....
xsenon kit....
mene pa zanima kera je najmocnejsa varjanta xsenon oz. katera najboljse sveti?
ali so sploh dovoljene??
ne nekih avtih sm jih vidu pa bi si dau na svojega....
kako je to pri meganih zakomplicirano dat gor?
hvala za info
ali so sploh dovoljene??
ne nekih avtih sm jih vidu pa bi si dau na svojega....
kako je to pri meganih zakomplicirano dat gor?
hvala za info
Fanj se jeb... oz. jemte vsi skupaj!!! 
Najmocnejso svetlobo menda dajo 6000K. 8000K so kot ze receno bolj modre in malo lepse za pogledat (vsaj meni). Ce se pa ne motim so pa v SLO dovoljene zarnice do 6000K (pod pogojem da ima avto original ksenon). Upam, da sem kaj pomagal.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."

Najbolj svetijo ravno OEM zarnice, se pravi 4300 K, ki ima svetilnost oz. svetlobni tok 3200 Lm.
Ce pa hoces , da ti se mocneje sveti pa kupis xenon booster, ki ti poveca svetilnos za nekje 50 %.Verjetno pa ne rabim pisat, da ti skrajsa zivljensko dobo zarnice
(kar precej).
Kaj se kvalitete kita tice, naj bi bil Kaixen (tega imam tudi jaz, pa se par uporabnikov na forumo))....
Naceloma jih ni tezko zmontirat, ce imas dostop do luci( jaz sem moral odstranit odbijac in luc
)
Ti verjetno rabis H4....tak da kupis H4 bi ksenon z zasenceno konico zarnice.
Ce pa hoces , da ti se mocneje sveti pa kupis xenon booster, ki ti poveca svetilnos za nekje 50 %.Verjetno pa ne rabim pisat, da ti skrajsa zivljensko dobo zarnice
Kaj se kvalitete kita tice, naj bi bil Kaixen (tega imam tudi jaz, pa se par uporabnikov na forumo))....
Naceloma jih ni tezko zmontirat, ce imas dostop do luci( jaz sem moral odstranit odbijac in luc
Ti verjetno rabis H4....tak da kupis H4 bi ksenon z zasenceno konico zarnice.

RenaultSport all the way!!!
Mislim,da se splaca placat malo vec, sam sem kupil 5 xenon kitov in sicer teh poceni od enga tipa,ki je na bolhi prodajal, bili so razlicnih firm,...
Od petih kitov, so delali 3 brezhibno, na enemu-h4-bixenon je takoj zajebaval elektronski rele,v bistwu elektronika (imajo jo samo bixenon kiti), na enemu kitu h1, je pa ena zarnica crknila po enem dnevu! Vsi kiti so pa bili strokovno zmontirani!
Pa morem rect, da pomoje se splaca dat ta xenon kit samo v vozila-zaromete,ki imajo leco, ker ce lece ni je snop kar povsod,ni lepo ravno odrezan,kot bi moral bit,pri kratkih luceh!
In ta tip je rekel da ce kaj nebo delalo mu naj posljem takoj nazaj,da bo priznal reklamacijo, poslal sem mu nazaj tist Bixenon kit za katerega sem placal 120 evrov, poslav mi ni ne drugega kita ne kesa. Med tem se mi je pokvaril telefon in sem zgubil vse cifre,tudi njegovo
,telefon je na popravilu,upam,da mi resijo cifre,ker ga bom poiskal! Kupil sem 5 kitow na enkrat pa me gre zajebat,... 
Od petih kitov, so delali 3 brezhibno, na enemu-h4-bixenon je takoj zajebaval elektronski rele,v bistwu elektronika (imajo jo samo bixenon kiti), na enemu kitu h1, je pa ena zarnica crknila po enem dnevu! Vsi kiti so pa bili strokovno zmontirani!
Pa morem rect, da pomoje se splaca dat ta xenon kit samo v vozila-zaromete,ki imajo leco, ker ce lece ni je snop kar povsod,ni lepo ravno odrezan,kot bi moral bit,pri kratkih luceh!
In ta tip je rekel da ce kaj nebo delalo mu naj posljem takoj nazaj,da bo priznal reklamacijo, poslal sem mu nazaj tist Bixenon kit za katerega sem placal 120 evrov, poslav mi ni ne drugega kita ne kesa. Med tem se mi je pokvaril telefon in sem zgubil vse cifre,tudi njegovo