Zdravo.
Lastim si laguno 2.2 2004. In sicer je bil danes menjan katalizator. Od kar sem prisel iz servisa se avto vec ne vzge z 1x pritiskom na gumb, ampak ga moram drzati dokler ne vzge. Se pravi kot pri ostalih avtih na "normalen" kljuc. Sedaj me pa zanima zakaj to? To je verjetno tudi (spet) ena moznost, ki se jo najverjetneje nekje vklopi/izklopi (kot na primer da se ti med voznjo avto samodejno zaklene).
A mi lahko kdo pove zakaj to in kako to spremeniti? Navodila so v italijanscini zato mi pomagajo bore malo...
Hvala za pomoc.
laguna 2004 vzig na gumb
Zdravo.
AMPAK ko sem ga peljal na servis je bilo vse ok. Ko sem ga pa peljal IZ servisa oz. prisel po njega, pa vec ni delalo. Sicer je res, da ni original katalizator in pooblascen renault servis, ampak vseeno - Hitri servis Serbinek v MB... To se pa ne da drugace nikako popraviti - mogoce kak kabl kje ali kaj? Mam ta avto za 14 dni, pa sem zaj katalizator menjal in res se mi zdi malo glupo, da bi sedaj se to kupoval...
Lp
AMPAK ko sem ga peljal na servis je bilo vse ok. Ko sem ga pa peljal IZ servisa oz. prisel po njega, pa vec ni delalo. Sicer je res, da ni original katalizator in pooblascen renault servis, ampak vseeno - Hitri servis Serbinek v MB... To se pa ne da drugace nikako popraviti - mogoce kak kabl kje ali kaj? Mam ta avto za 14 dni, pa sem zaj katalizator menjal in res se mi zdi malo glupo, da bi sedaj se to kupoval...
Lp