sportni zračni fliter za CLIO 2 1.2 RN
sportni zračni fliter za CLIO 2 1.2 RN
mene zanima ali motor cliota 1.2 dobi kej moci ce se da gor sportni zracni filter????
moci ne dobi, se pa dere ko stara kuzla
:D:D 57i kit je ponavadi kul za te motorje ceprav mene moti ker gre naravnost gor in zgleda kot da bi mel dimnik na motorju.
Delam pa CAI komplet z dvojnim konusom zracnim filtrom zaprtim v skatli in bo to vse skupaj hlajeno in konkretneje narjeno za okoli 30 jurjov. Sam morm na svojem avtu do sprobat do konca preden lahko prodam kaksnega.
Delam pa CAI komplet z dvojnim konusom zracnim filtrom zaprtim v skatli in bo to vse skupaj hlajeno in konkretneje narjeno za okoli 30 jurjov. Sam morm na svojem avtu do sprobat do konca preden lahko prodam kaksnega.

Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
croma ti narobno masino misls, ta ni z filtrom na vrhu u uni okrogli skatli, ni ista oznaka tut. ta masina kot jo ma on ma oznaka d7f, je taka kot moja. lej pr teb nucas eno kromirano cev od masine do luci spredaj kjer zajema zrak. tisto cev ti ze en lokalc zakrivi. na koncu cevi dj konusn filtr po zelji.
Ce je ze lih tema o filtrih bi pa se jaz vprasu neki glede tega.
A je kdo dal na clio B l98 1.4 filter in ce mu je kaj spremenil zvok?
Js sm poskusu, sm dal gor sp. filter pa NC!
Vzel dol vse cevi skor do masine pa spet NC!
Pr 1.2 masinah se s sp.filtrom (al pa cist brez) dere, 1.4 pa nc - kje je tu logika?
Nevem a mam res tok cudno masino al to tud pr drugim dela.
Pr 1.2 masinah se s sp.filtrom (al pa cist brez) dere, 1.4 pa nc - kje je tu logika?
Probi dt filtr direkt na vplinjac (al krkol ze je), brez kaksnih gumjastih podalskov. Pr men ni blo zvoka, ker sem dav umes gumjasto cev, ko sem dav pa filter direkt gor se je pa hudo drl.y3rn3y napisal/-a:Ce je ze lih tema o filtrih bi pa se jaz vprasu neki glede tega.
Glede homologacije pa nevem kako je z novim zakonom. Men ni noben teziv.
RoZleht: obstaja panelni oz. vgradni filter ki zamenja originalnega; zvok je pa dost hud
Mene moti edino da na moji mašini (1,4 16v) ko pohodim do konca ne gre nikamor
... ima mogoce kdo kakšno idejo zakaj? Al je filter kriv al je možno kaj drugega? Ce postopoma pospešujem gre vredu - gas do daske pa nikakor ne 
Mene moti edino da na moji mašini (1,4 16v) ko pohodim do konca ne gre nikamor
Expect the unexpected
ne bi rad glih ne vem kaksn racing sound, cist mal bl tazga, da tud polcaji neb tezil nc ... pol to je to, panelni oz. vgradni filter?fixxxer napisal/-a:RoZleht: obstaja panelni oz. vgradni filter ki zamenja originalnega; zvok je pa dost hud
Mene moti edino da na moji mašini (1,4 16v) ko pohodim do konca ne gre nikamor... ima mogoce kdo kakšno idejo zakaj? Al je filter kriv al je možno kaj drugega? Ce postopoma pospešujem gre vredu - gas do daske pa nikakor ne
Lp RoZleht