zelo me mika megane rs

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
etore

zelo me mika megane rs

Odgovor Napisal/-a etore »

kot ste opazli je stvar sledeca. magana rs si ogledujem ze kar nekaj casa. iz obupa sem dva mesca nazaj kupu lagu dizl. zdej se je pa pojavil tale razbit megane in ponoc ne morm spat. sumim da so ga italjancki zanalasc razbili ker kar je mahanike je use celo. edino kar je mal bol zahtevno je prag in pa bok pa se to ne grozno. se mi zdi

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1730250#

avto si ful zelim sam mam dolocene pomisleke. sepravi danes sem si ga sel ogledat u pordenone tam je bil avto karamboliran in je parkiran na odpadu. sepravi bi bil uvozen. avto sem si ogledal in situacija je taka da so kolesa na mestu, stebricki niso napeti, podvozje je ok, motor dela, desna stran je ok zadaj tudi in levo zgoraj je tudi ok... zraven majstr prilozi tudi sledece zadeve. haubo, desni blatnik, levi je cel, volan z airbegom xsenon luci, vrata, pa se uni aluminjast nosilc k gre mimo hladilnikov... zanima me pa sledece. ali bi moralo na luceh ce so xsenon pisat xsenon kot naprimer to pise pri lagunah? potem, avtomobil je po useh sipah letnik 04, v prometnem mu pise da je 05. ali ima 05letnik ze novejso obliko maske in luci ker zraven mi ponuja novejse. sam fora je ta da zadnje luci so od starejsega modela. stevci pa od novejsega. potem me zanima se koliko je pribljizno strosek zavarovanja in jebiga useeno me zanima koliko od oka pije avto. ker laguna pije 7 tko da do ene 11 sem pripravljen. no in ali bi mi lahko pogledali koliko stane armaturka, prednji odbijac, alternator, prednja sipa. mislim da bi mogu nabavit samo se to.
kaj si vi mislite :roll:
no hkrati pa prodajam laguno. kot nova. slike jutri
Zadnjič spremenil etore, dne 20 Nov 2007, 20:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Matr, precej je razsipana. Nevem kolk se ti splaca to rihtat, mogoce bi bilo bolse pocakat kako leto se pa si potem kupit celga Megana RS-a.
Uporabniški avatar
JaaN
Kraj: SLO - 04

Odgovor Napisal/-a JaaN »

Malo se pocakaj in nabavi celega.
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
kljukec_
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a kljukec_ »

Res je veliko popravila, pa se cena je za tako vsipan avto zasoljena. Jaz ga ne bi nabavil :?
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Ma sej ni tolk razbit. Sej ti da velik delov zraven. Ce spusti ceno za 1keur pa da pol ti za ta eurkupis dele ki jih se potrebujes.

Ce je motor dober pa ce ti je tko vsec ga nabavi.
Go HARD or Go HOME
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

zadnja cena je 9100.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

pejt do mehankarja pa naj ti pove kolk pride popravilo.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Racunaj da sta oba airbaga odprta...
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

sicer en airbag vidim dobis zraven samo rabis se desnega....pa odbijac prednji nwm ce bos dobil kje rabljenga razan novega na original servisu kar pa je za RS kar drago :!: ostale dele bi ze nekako dobil po moje kje v SLO...

sicer sem pa tudi jaz mnenja da raje celega kupi kot pa enkrat ze zbitega :!: lp :wink:
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717

p se teb dam link...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1692896#

raje dodas se nekaj pa imas res lepega pa celega! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Ja sam lej tale na linku je skor 1x drazji ...

Pozanimaj se ce pasejo stvari iz navadnega megana na RS-a ( air bag, steklo , blatniki ....)

Sprednji odbijac je drug, to vem.

Mal prekalkuliraj kolk te pride da nabavis manjkajoce dele, pa kolk bos dal za popravilo oz barvanje ter montazo razbitih delov. Mal se racunaj da najdes se kaj kar nisi takoj opazil, ter tvoj cas ki ga bos zapravil da bos vse to uredil, pol pa vidis ce se ti splaca.

Al pa varianta. Nabavis navadnega megana pol das pa od RS -a motor notr ... :twisted:
Go HARD or Go HOME
Uporabniški avatar
B-Stard
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a B-Stard »

Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Hm... to ni racunice.. preko 4000eur bos vlozil za popravilo...
Uporabniški avatar
meganeman
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a meganeman »

Das raj se enkrat tok zraven pa dobis skor novga:).
I have a need, the need for speed! Meganeman over and out...
Slika
http://megane-forum.eu/
Uporabniški avatar
ZZ-717

bllatniki kukr vem so isti pri navadnem in pri RS-u, vetrobranska pomoje da tut neb smel bit noben problem...nevem tvoja odlocitev :wink:
Slika
Odgovori