katere modre zarnice
Kolko mam jaz izkusnje modro ni lih najboljse za dolge in kratke luci.. ker ponoci se ne vidi dobro in me, ko divjam, ful to moti. Drugace pa mislim tudi, da ce bi se ful modro vidlo, bi bili problemi s policijo tudi. Pozicije pa daj modre diode in ne zarnice, ker ti bo tista modra barva v enem tednu dol spokala in nebojo vec modre.
Lp
Lp
Jaz imam modre zarnice (kratka,dolga,pozicija=LED dioda) ze vec kot 1 leto, pa mislim da ni opazne razlike z vidljivostjo (le znaki itd. so drugacne barve)birkoff napisal/-a:Kolko mam jaz izkusnje modro ni lih najboljse za dolge in kratke luci.. ker ponoci se ne vidi dobro in me, ko divjam, ful to moti.

Ja VIA samo ti mas tiste, ko so, ce jo pogledas - zarnico - take, kot da bi bile mastne ne? Sej ves.. sva se ze menila enkrat.. ali mas kaj druga?VIA napisal/-a:Jaz imam modre zarnice (kratka,dolga,pozicija=LED dioda) ze vec kot 1 leto, pa mislim da ni opazne razlike z vidljivostjo (le znaki itd. so drugacne barve)birkoff napisal/-a:Kolko mam jaz izkusnje modro ni lih najboljse za dolge in kratke luci.. ker ponoci se ne vidi dobro in me, ko divjam, ful to moti.