Jap oni so tko naredl kao da je treba novga kupt..sam se da zalotat tko da ti to priporocam, alpa ce neses komu, ki se bo ukvarju s tem, ce se teb ne da
Drgac je pa cena za saltar za use 4 zmiguce mislm da okol 5tisoc bivsih, za npr. saltar za sipe premikat pa je okoli 35k bivsih..tko da pejt hitr lotat
ne priporocam razdiranje tega saltercka, ker je cisto drugace zasnovan kot ostali. Zjebes lahko kontakte, preko katerih grejo vse kombinacije zmigavcev. Ce si pa vesc, pa kar s spajkalnikom, ampak so stvari zelo miniaturne zato so zivci potrebni...jaz sem se sprijaznil s tem, da ne dela.
bojci: ce premaknes une "kontaktne ploscice" se zjebe..tko da jih mors spet prov narovnat da dela..mors mal probavat..enkat zmiguci ne delajo, enkat usi 4 ne delajo...tko da rabs kr zivce met men dela probleme sam se stikau za spredne al zadne meglenke nevem tocn..se morm se enkat podstopt da bo pol spet za neki cajta mer..ceprov pa priznam da so kr bedno nardil ja
em js mam pa problem s tem stikalom za vse 4i zmigavce ker je pac spustilo duso, zdj me pa zanima ali je navaden smrtnik to sposoben zamenjat ali je bolje da se avto zapelje na servis in se to tam zamenja! aja pa ce bi se sam lotu menjave kje zaceti kako koncati??? pac ce je ze kdo to pocel bi prosil za opis postopka da ne bom celga avta razdru brezveze!
Cauly napisal/-a:em js mam pa problem s tem stikalom za vse 4i zmigavce ker je pac spustilo duso, zdj me pa zanima ali je navaden smrtnik to sposoben zamenjat ali je bolje da se avto zapelje na servis in se to tam zamenja! aja pa ce bi se sam lotu menjave kje zaceti kako koncati??? pac ce je ze kdo to pocel bi prosil za opis postopka da ne bom celga avta razdru brezveze!
Stikalo samo staknes s konektorja pa nataknes novo stikalo. Zdej najmanj razdiranja je, ce ti rata uro vn dobit in potem samo s prsti od zadaj porines stikalo vn(vsa stikala so samo zataknjena), pa zamenjas. Lahko pa tudi odsraubas plastiko pod knofi za ventilacijo (2 torxa), pol pa se 2 torxa ki drzita knofe za ventilacijo, odmaknes knofe na stran in lahko s celo roko sezez v armaturko in potisnes stikalo ven. Ta varjanta je bolj zamudna.
Ce ze mas stikalo, pa da ti rata dobit ven uro, mas 5 min dela.
ja to je hiba pr 19kah redko ktera je da ima originaln gumbek za vse 4 smernike.
mah nc ti sam stikalo prim pa ga ven potegn s pomocjo kaksnga sraufencigerja drgac pa stikalo pase tud od clia mk1 tisto je pa pol vecno sam mal cudn zgleda.
aja, hu, ha, ze ko sem iskal teme kje bi blo kaj zapisanega o temu stikalu je ta bla pac edina ki sem jo nasel nisem bil pa pozoren da se gre za R19, sam imam R Clio 04l 1.2 se pravi po face liftu in ne menjavi modela! se pravi tule je problem