Ta vikend se bom spravu barvat 16V zracnik pa ce bo rezultat vredu bom prestrihu se havbo p kar je treba...
Zj pa kk zacet...
kupu sm use kar nucam(Temelno barvo,kit,razredcil,trdilc...)
Je vredu ce najprej z nitrotom razmastim povrsino, nagrobo pobrusim, pokitam kar je treba pol se enkrat z grobim smerglom in na konc se z vodobrusnim?
1.Tistga kar ni treba kitat lahk kr z grobim smirglom in pol se s finim pobrusim pa kr prebarvam?
2. Najbols je dat dva sloja barve ne? Kolk je treba cakat med prvim pa drugim?
3.Kolk je treba pocakat preden pospricas z lakom? Za lak sta dva sloja al en?
Tolk zaenkrat
Hvala
lp
Barvanje
mam sprickit.
Tam si napisu: Tistga kar ne bos lakiral...si mislu kar ne bom pokitu?
Kolk razredcila je treba dat med barvo? Tm ko sm barvo mesu je reku da 50%, trdilca pa nc.Trdilc se da sam u lak?Mal cudn mi je d se ne da v barvo nc?
aja...s kolkim barim je najbols spricat?
lp
Tam si napisu: Tistga kar ne bos lakiral...si mislu kar ne bom pokitu?
Kolk razredcila je treba dat med barvo? Tm ko sm barvo mesu je reku da 50%, trdilca pa nc.Trdilc se da sam u lak?Mal cudn mi je d se ne da v barvo nc?
aja...s kolkim barim je najbols spricat?
lp
Vozim Renault...ker se cenim!
- nightrider31
v bazo se ne daje trdilec ker je enokomponentna redcila pa nekje 25-50%
razmerje za lak je ponavadi 4/1
pritisk je nekje 3,5-4 bare pritiska odvisno od pistole,ki jo imas.
ce bos barval plastiko ne pozabi na plastik primer da se prime material na plastiko in se ne lusci in poka prav tako potrebujes mehcalec ce barvas plastiko da ne bo zacel lak pokati zaradi temperaturne razlike,pa verjetno sem se kaj pozabil
razmerje za lak je ponavadi 4/1
pritisk je nekje 3,5-4 bare pritiska odvisno od pistole,ki jo imas.
ce bos barval plastiko ne pozabi na plastik primer da se prime material na plastiko in se ne lusci in poka prav tako potrebujes mehcalec ce barvas plastiko da ne bo zacel lak pokati zaradi temperaturne razlike,pa verjetno sem se kaj pozabil