Lp, se ti splaca nekomu prodat tega pioneerja ko ves da ne bo imel fersterkera na izhodih, verjetno je to slo ce se ne motim? drugace pa ne vem kdo bi to popravljal
hm. mogoc se da popravt ce je kot mocnostna stopnja uporabljen kaksen znan cis cene pa bl tezka. Ce te pot zanese kaj v lje me klikni na msn pa da vidimo.
A prow nedela al samo sumi v zvocnikih
Ce sumi oziroma se sum povecuje ko pritiskas na gas je problem v slabi masi, problem resis da maso cinca zvezes na ohisje radia
ugotovu sm to ker mi je ze pri prejsnjem raditu nardilo tako pole sem ga zamenju in je delalo in nato mi je nazaj na istem mestu po poti domov nardilo isto!!ko ni kontakta dela vse ko das kontakt ali palis avto pa se loti hrescat in pokat v zvocnikih in glasnost se zmanjsa! pa se to kako maso cinca zvezes na ohisje radia??Glicerin kako si to mislu??lp
To je serijska napaka pioneerjev da imajo zelo obcutlijve izhode. Popravil ti bo vsak lokalni elektronik, ki vsaj malo ve kaj dela. prekuri se samo masa na RCAjih in jo je potrebno nazaj zalotati.
silvi_7 napisal/-a:scrat kaj tebe jih je tud skurlo?? a mas pioneerja?? sej ta pioneer so prow ene jajce jst ga mam ma ni moj je od starega!!ga ni cez alpine))
Ja. tut mi je skurlo izhode in zdj slism masino not v zvocnikih...dam bolj na glas radio pa je sj zdj bom nesu zrihtat, ker mi gre na zivce.