drugace pa nekateri to popravljajo
Zadnja sipa in pa menjalnik megane coupe 98
Re: Zadnja sipa in pa menjalnik megane coupe 98
zic gretja zadnjega stekla se ne da posebej zamenjat
samo skupaj s sipo
RS-sport
Steklo se da popravit.Na moji R-9 sem si zrihtal pred "bla bla "leti.Obstaja ena taka tekocina,ki se nanese z copicem, ki je na zamasku.Izgleda pa tak, kot lak za nohte.Kupil sem pa v GMT-ju.
Temo sem razdelil in jo prenesel v Renault Oldies, ker je bila vebina cisto off. Prosim za razumevanje.
Bojci
Temo sem razdelil in jo prenesel v Renault Oldies, ker je bila vebina cisto off. Prosim za razumevanje.
Bojci
zizek napisal/-a:Steklo se da popravit.Na moji R-9 sem si zrihtal pred "bla bla "leti.Obstaja ena taka tekocina,ki se nanese z copicem, ki je na zamasku.Izgleda pa tak, kot lak za nohte.Kupil sem pa v GMT-ju.
Bojci
Freshman napisal/-a:Ha ha zizek tudi jaz sem ga pred o ho ho leti popravljal na R 9 !
V bistvu je to nekaksno tekoce srebro ki sem ga jaz takrat narocil pri Conradu se direkt iz nemcije . Zal ne vem kako se je imenovalo !
Tudi sedaj ko sem gledal service book od Megana se stvar popravlja enako .
Prekinjeno mesto najprej oblepi z zascitnim trakom in tako bos lazje nanesel to sredstvo na steklo .Postopek premaza moras ponavljati da dobis bolj debelo prevodno plast.
Najprej pa preveri naslednje :
ali pride napetost zadaj na steklo in
ali je cel spoj na steklu kjer pride prikljucen kabel (tam rado poci)
Ce je prevodna plast poskodovana in kje je to mesto se vidi tako da se na tem mestu sipa ne odrosi drugot pa ! Ce pa se sploh ne odrosi pa je vprasanje ce ima steklo sploh napajanje.