z drugim avtom v tujino
z drugim avtom v tujino
vprasal bi, ce gre lahko punca v tujino(hrvasko) z avtom od mame? isti naslov... avto je druzinski in ga vsi vozijo..
vel satis 2.2dci privilege fahrer----hvalabogu nič več 
Jaz sem sel ze dostikrat v tujino z drugim avtom in do sedaj ni bilo nobenih problemov! Ko sem se imel prejsnjega cliota sem si za kaksno daljso relacijo vedno sposodil od mame leona...
Da moras imeti nek papir sedaj prvic slisim
Pa sem ze bil v Nemciji, Avstriji, Hrvaski... Skoraj kje hoces 
Pa tudi naslednjic si ne mislim nic urejat...
za avto pa sorry...
Da moras imeti nek papir sedaj prvic slisim
Pa tudi naslednjic si ne mislim nic urejat...
za avto pa sorry...
Zelena karta je samo dokazilo v tujini, da imas sklenjeno avtomobilsko odgovornost (AO). Pa se izognes se zapletom na mejnem prehodu in v primeru prometne nezgode z dokazovanjem veljavnosti zavarovanja obvezne avtomobilske odgovornosti (AO).spela napisal/-a:a imate v mislih zeleno karto?
DVVT - ce se ne motim se rece dokumentu, ki se priporoca, ce greste v tujino z avtomobilom, ki ni vasa last. S tem dokumentom dokazujes, da ne gre za krajo vozila oz. za nepooblasceno trgovino z avtomobili. Dokument je zelo priporocljiv v kolikor greste v EU ali v drzave bivse Yuge, predvsem v Bosni, Srbiji, Crni Gori in Makedoniji, je pa obvezen dokument, ki se pogosto preverja pri prehodu drzave. Kakor hitro vas kje ustavijo mozje v modrem, bo povprasal od lastnistvu vozila. Da ni zapletov, si ga raje nabavite.. Ne stane vec kot dobrih 16eur. Za izdajo dokumenta lahko zaprosi le lastnik vozila