V cetrtek prejel vabilo za opravlanje homologacije za sipe(zatemnjena stekla)!Datum -torek 15.06.04....
Vstanem ob 5.30 uri,sibam proti Ljubljani,postanek na Trojanah,itak,krofi in kofe(!)....Mater,ta guzva na cesti,povsod sami tovornjakarji(

opa,danes me ni med njimi

),voznja naprej,do LPP-ja....Prispem malo prad sedmo zjutraj,spet,full guzva,tokrat osebni avtomobili!!

Vstop v sprejemno pisarno,kaj zagledam??Ja itak,guzva....Desna stran za registracijo vozil,leva za homologacijo....Desna stran cez nekaj trenutkov prazna,uleti en tip za homologacijo,ga poslje nazaj v vrsto,kjer se to pac opravlja....Cez par minut si zenska premisli,da bi mogoce le bilo dobro,ce bi tudi ona sprejela kako stranko za opravlanje homologacije....Poklice kar prvega....Kaj sledi-kreganje,zakaj zdaj lahko,prej pa ne in razpravlanje o temi,kot je npr.kje je vrsta in da drugi tudi cakamo!!

Pocasen premik naprej,nestrpno postopanje in po temeljitem ogledu simpaticne svetlolaske pred mano

koncno pridem na vrsto!!Tip hoce vse papirje imet,kot da so me pravkar izpustili iz Alcatraza

Popis vsega,placanje 8500 sit(u mater,kak drag sport sem si izbral

) in koncno je opravljen protokol s papirji...Grem do avta,dva pred mano,dvizna vrata zaprta,noter polna vrsta....Kaj mi preostane??Kot vedno,cakanje....Po pol ure se le premaknemo naprej,prvi avto,drugi avto,tretji avto in stop....Zacetek pregleda prvega avtomobila....Iz dolgocasja sem stopil malo ven in kaj zagledam???Luknja za preizkus zavor

!!Ne ne,tole bo treba nekaj postudirat,moj avtek je malo prenizek,da bi sel tam skozi,,,,Kaj zdaj,nazaj ne gre,torej mi preostane samo naprej!!Odpelje prvi avto,drugi avto.....Na vrsti jaz-naprej in cisto po levi strani,ja ja,tako bo pa ze bolje....Avto gre lepo cez!!Na vrsti za pregled sip-dam tipu vse papirje v roke,nekaj casa obraca liste,gleda,studira

,sip pa se pogleda ne!!!

Podpisi ze vendar,to mi je edino hodilo po glavi,ker se res nimam namena enkrat v LJ hodit,ce bi mi kak papir manjkal....Itak,stari podpise,jaz pa spiz..... iz tiste garaze,da jih ne vidim vec....
Jah,tako nekako je potekalo moje danasnje dopoldne na LPP-ju...Hvalabogu,da imam zdaj vse homologirano,kar imam na avtu!!!
MISSION COMPLETE