Clio stevec hitrosti
Clio stevec hitrosti
Torej imam eno tezavo. Clio letnik 00, je crknil kazalec za hitrost.
Obratomer in ostalo deluje normalno.
Kaj bi bilo lahko narobe?
Kontakti pri oz na armaturki so v redu in tudi nobena zica ni prekinjena.
Kako je narejeno pri Cliu stevec za hitrost? Ali je se vedno mehanski al je ze kej elektronsko?
Obratomer in ostalo deluje normalno.
Kaj bi bilo lahko narobe?
Kontakti pri oz na armaturki so v redu in tudi nobena zica ni prekinjena.
Kako je narejeno pri Cliu stevec za hitrost? Ali je se vedno mehanski al je ze kej elektronsko?
Go HARD or Go HOME
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- killah bee
He he. Sej tistih 10eur pa tud ni tak eur
Zdej pa sam se mogoce ce kdo pove, kje tocno je ta sonda?
Se jo da iz vrha zamenjat?
Nisem se se nic poglabljal v tale problem zato tolk vprasanj
Aja pa se nekaj. A so te sonde pri vseh razlicicah motorja iste?
Ker tole je 1.2 motor
Hvala za pomoc
Zdej pa sam se mogoce ce kdo pove, kje tocno je ta sonda?
Se jo da iz vrha zamenjat?
Nisem se se nic poglabljal v tale problem zato tolk vprasanj
Aja pa se nekaj. A so te sonde pri vseh razlicicah motorja iste?
Ker tole je 1.2 motor
Hvala za pomoc
Go HARD or Go HOME
- killah bee
Zivjo!
Sem imel enak problem, zamenjal sondo in je delalo. Zdaj po 2 mesecih pa mi je spet crknil, vednar sonda deluje, torej je crknil stevec (samo za hitrost) Torej verjetno pride v postev menjava celega stevca? Kako je pa potem s prevozenimi km, mehanik mi je rekel da se shranjujejo v stevcu, torej bi jih moral na drugem stevcu nastavit na realne km, kje bi se dalo to naredit? Pa se eno vprasanje, obstaja za 1.2 Clio-ta stevec z belo podlago, oz. se jo sploh dobi? Za 1.4 sem ze videl, 1.2 pa ne. Hvala
Sem imel enak problem, zamenjal sondo in je delalo. Zdaj po 2 mesecih pa mi je spet crknil, vednar sonda deluje, torej je crknil stevec (samo za hitrost) Torej verjetno pride v postev menjava celega stevca? Kako je pa potem s prevozenimi km, mehanik mi je rekel da se shranjujejo v stevcu, torej bi jih moral na drugem stevcu nastavit na realne km, kje bi se dalo to naredit? Pa se eno vprasanje, obstaja za 1.2 Clio-ta stevec z belo podlago, oz. se jo sploh dobi? Za 1.4 sem ze videl, 1.2 pa ne. Hvala
Obstaja. Mati so imeli model MTV 1.2 in je imel belo podlago stevcev. Je bil pa ze tisti tip, ki je imel merilnika za gorivo in hladilno tekocino med brzinomerom in obratomerom.kmetek napisal/-a:Zivjo!
Skromnost je lepa čednost. Pozabite jo. Čimprej.