Garancija na vgrajene original dele na pooblascenem servisu?
- Citroenovc
Garancija na vgrajene original dele na pooblascenem servisu?
Nekaj me zanima - ali ima Renault kak standard za garancijo na vgrajene original dele znotraj pooblascene mreze? Namrec - 5k km nazaj!!!! je na Safu bilo pod nujno treba zamenjat napenjalec jermena za alternator in klimo (original napenjalec + delo - 250Eur) ...
Clovek bi si mislil da bo zdaj vse OK - no - danes, ko sem prisel po avto k elektricarju zaradi tezav z alterantorjem- me pa opozori - da je napenjalec slab, ker da ima "luft" - sem rekel, da ima sele 5k km in cca 10 mesecev za sabo ... je rekel, naj nujno reklamiram ... da ce je res nov novcat bil - potem je pa nekaj hudi narobe z njim ...
Pa sem sel gledat racun - nikjer ne najdem teksta, ker bi kaj pisalo na temo garancije na vgrajene dele ... (recimo sodelavec ja danes peljal svojo Corso na pooblasceni servis pa je lepo navedeno, da velja garancija na naknadno vgrajene original dele 2 leti) ...
Clovek bi si mislil da bo zdaj vse OK - no - danes, ko sem prisel po avto k elektricarju zaradi tezav z alterantorjem- me pa opozori - da je napenjalec slab, ker da ima "luft" - sem rekel, da ima sele 5k km in cca 10 mesecev za sabo ... je rekel, naj nujno reklamiram ... da ce je res nov novcat bil - potem je pa nekaj hudi narobe z njim ...
Pa sem sel gledat racun - nikjer ne najdem teksta, ker bi kaj pisalo na temo garancije na vgrajene dele ... (recimo sodelavec ja danes peljal svojo Corso na pooblasceni servis pa je lepo navedeno, da velja garancija na naknadno vgrajene original dele 2 leti) ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- killah bee
- Kraj: Ljubljana
- Citroenovc
8 dni od kdaj? Saj sem sele po 10 mesecih dobil dokaz, da nekaj ne stima (s tem, da sem jaz ze takrat tezil, da mi "zvok" motorja po novem ni vsec - da mi je "cuden") ...
Itak da bom zraven - ker hocem to videt.
AJA - OK, po logiki - garancija je na material - torej novega sponarja NISEM dolzan placat - kaj pa vgradnjo le tega? (osebno ne vidim razloga zakaj bi moral placevat za nekaj, cesar se naslednjih 90k km ne bi rabil menjat)
Itak da bom zraven - ker hocem to videt.
AJA - OK, po logiki - garancija je na material - torej novega sponarja NISEM dolzan placat - kaj pa vgradnjo le tega? (osebno ne vidim razloga zakaj bi moral placevat za nekaj, cesar se naslednjih 90k km ne bi rabil menjat)
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
Aha super. Ja nalog je, servisna zgodovina avta se ze vsa leta belezi na pooblascenem servisu, imam tudi original racun (sicer skop - ker pise samo "menjava napenjalca jermena" - nic pa posameznih postavk) - opazil sem pa, da mi je napacne km takrat napisal - jih je 100k zraven pridjal ... nevermind ...
Bom sel lepo v ponedeljek reklamirat ...
Bom sel lepo v ponedeljek reklamirat ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc