Renault 25 baccara manual book

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
matijagtt
Kraj: Kamnik

Renault 25 baccara manual book

Odgovor Napisal/-a matijagtt »

ja ce ma kdo kake data od tega stroja,nej mi prosm sporoci....zadeva je pa taka....mam 25 baccara,sam je motor zamenan 2.0....sam un k je to menu je kable od lambde odcvikov...tko da zdej pa hocm gor lambdo dat pa kablov ne najdm....full hvala ce ker ve ke so kabli......lp
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

Manuala nimam. Me pa nekaj zanima - a imas slucajno 2.0 12V verzijo (cca 140KM?)

Ce imas - potem zelo verjetno ni bil motor menjan ampak je na TXI Executive zamenjana nalepka z Baccara (in poznam avto iz casov, ko ga je imel se en prijatelj).
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
matijagtt

no bil na servisu pr carju dons pa cel kup glav ni mogl ugotovit kva je za en motor not oz od kerga modela,,,u racunalnikih ga ni,knigah tut ne.......pol pa pride en ata k ma rezervne dele ces,pa sam pogleda pa rece motor je od safrana letnik 90 en model k nima lambde....men nc jasn....pa me pele ke uzat k majo ribnene motorje,pa mi da en regulatorcek prav tola dej gor pa bo....nobene lambde nima ta model....ok,jst zamenam un regulator....pa je to to....zdej pa je poraba 7-10...prej pa 18-24...mislm 1400 kg,pa klimo sm mel przgano popoldne,pa tok mal....drgac pa je baccara original,ma vso opremo...tut unga hudica k not pihnes ce si pjen,pol ne zalaufa :D :D
Uporabniški avatar
Citroenovc

Safrane letnik 90?? A tebe mal natguj..o ;))

Glej - mislim, da imas noter motor od R25 TXI - 12V 2.0 - ki se je kasneje v podobni verziji res nadaljeval v Safrane.

A lahko malo bolj opises tole tvojo R25? kaj tocno ima od opreme? A ima na usnjenih sedezih zadaj dodatne blazine prek vzglavnikov "pripopane" ipd?
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
matijagtt

tko je reku da je tip od safrana.....ja opremo ma pa...klimo,vse u usnu,tut armaturko pa na vratih,masazni zici spodn del pa zgorn pa pr stran..pa uzad so ogromni foteli udobni k sto matr,pa naslon za roke spred in zadi,...pa na elektriko gor pa dol pa naprej pa nazaj pa naklon..pa v spomin da tut nastavitve sedeza,sam prtisnes pa gre zic tko k je bil prej,ce ga je kdo razstelou,elektricne spegle,potovaln racunalnik,nastavliv volan,centralno vsa vrata pa kufr na en motorck k mal jebe,vse sipe na elektriko,servo volan,abs,pa kr neki po francosk govori ce nis prvezan,pa napake javla...nc ne razumm...pa tester za alko...ma uglavnm ni da ni...bol k pr men doma :D :D :D ...pa pouhn enih tipk ob zicih pa na vratih....uglavnm pele se supr.....mam jo bl zarad klime k piha k pr norcih....namen pa man za zravn 5 turbo kupt lancio hf turbo za okol furat...k baccara ni za uvinke sekat...se dobr da sm ziv...pol bom pa baccaro prodal...drug let aprila k reg.potece :D :D :D
Uporabniški avatar
Citroenovc

Vse, kar si sedaj nastel, je del opreme R25 2.0 12V TXI Executive - tako da sem vse bolj preprican, da si ti trenutni lastnik bivse frendove R25 :) - ki je rebadgeana v Baccaro. Ker skoraj vse ustreza - manjka pa ji les na vratih in lesena prestavna rocka in se nekaj drugih Baccara detaljev.

In ja - ta motor je nekaj podobnega kot kasneje v Safih 12V varianta ...

Ce je to res, da si lastnik omenjene R25 - jo kar lepo cuvaj - ko jo je on prodal - je bila v precej OK stanju - samo jo je pac nadomestil en hud "dopflturbo gnani renojcek" :)

CE bi takrat imel se en popust za reg bi jo jaz od njega kupil ....

Se vedno pa ne vem - a ima zadaj dodatne blazine pri vzglavnikih - ki so nekako pripete/obesene preko vzglavnikov?
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
matijagtt

ja zgleda kot original ces....cez vzglavnike tko da zgleda kot da je v enmu kosu...
Uporabniški avatar
Citroenovc

A je kaka sansa, da ti malo poslikas vse skupaj ... ker v bistvu zdaj ne razumem cisto, kako zgledajo zadnji sedezi ...
OK

LP

Primo?ć
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

matijagtt dej jo prosim poslikaj in predstavi v galeriji.
Odgovori