KVALITETA RENAULTA

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
dolenc

KVALITETA RENAULTA

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Glede vsega nabijanja glede slabosti Renaulta nisem nikoli verjel nobenemu. Ampak z to Laguno ki jo imam je pa res skoz nekaj. Vsak mesec sem na servisu - nosilci motorja, senzor pretoka goriva, senzor pretoka zraka, termostat, sonda za temperaturo, EGR ventil, in sedaj na "tapeti" citalec kartice.... Samo se turbina mi gre pa se mi bo zmesalo. Glede na to da ima 112k km, in drugi to ze kar menjajo pri teh km sem malo na trnih...
Kaj imam tako "sreco" ali imate vsi taksne probleme? Malo sem razocaran no....
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Cist odvisno od avta do avta... Moj je skoz zajebaval, motor je 2x zaribal, tok da smo ga zamenjal, zdej je pa nehal hecat, vse kar se popravlja je posledica obrabe materjala in let... *knock* *knock* :)
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

mogoce kaksen dan v proizvodnji ni popoln :?
dolenc

ma sej to razumem, ampak vse po vrsti se kvari. Pa avto je star dve leti. Nalasc sem mlajsega kupil v upanju da bo za dalj casa, pa imam v pol leta vec problemov kot z prejsnjim avtom ki je bil 9 let star.
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Mogoce mu ne ustreza nase podnebje :shock:

:lol:

Drugace pa kaj naj recem. No comment, res nimas srece z avtom :?
dolenc

sem pa zdej v dilemi al nej ga prodam al ne. Se mi ga ne splaca ko je ze vse zamenjano :)
LAGUNA11

Odgovor Napisal/-a LAGUNA11 »

Eh., meni so menjali citalec pa se je izkazalo da ni bil on vzrok.Seveda ga niso vzeli nazaj, tako da imam rezervo.Ja kar kvarijo se te lagune,deli pa kot zafran...
stm

Odgovor Napisal/-a stm »

Mene pa zanima, ce delajo kej selekcijo glede na kvalitevo delov pri sestavljanju avtomobila glede na "opremo" (expresion in ostali, initiale)?
Mogoce pa bi bilo dobro narediti kako raziskavo pokvarljivosti glede na kraj izdelave...
Uporabniški avatar
broker

Odgovor Napisal/-a broker »

Pri renoju je bla ta laguna II mal polomija, vse ostalo je veliko boljse in se kvaliteta pri renoju zelo dviguje iz leta v leto! Po napovedih bo laguna III eden zanesljivejsih avtomobilov,samo bo pa tudi cena rahlo visja.
[email protected]
Clio RS II PH2 s.n. 000001 :)
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Sosed ma z Laguno II tud dost problemov, doma mamo pa thalio, pa 19-ko pa obedvi brez problemov. Zgleda majo ljudje bolj kot ne probleme z lagunami.
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
Matjaz46
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Matjaz46 »

Jaz imam cisto iste probIeme!vsak mesec na servisu!drek pa tak avto!zaj pa mi je se zaceIo fejst oIje tect!zjutraj je mIaka v garazi!Tak da spet na servis!
Matjaz46
stm

Odgovor Napisal/-a stm »

Kateri letnik pa so te lagune, ki vam delajo probleme?

Jst jo mam ze eno leto, pa nimam nobenih problemov (se).
Letnik 2003, 120 kkm, 1.9
Sicer sem mel februarja tavelik servis.
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

zanimivo da moj stric ima lagumo letnik 03 1,9 pa nima nobenih problemov razn n agip mora hodit tankat. od punce oce ma pa 02 letnik 2,2 ravno tako tankat na agip, ene par zarnic mu je slo falirat in edino kar ga moti je tisto ko mu kaze tlak v gumah ko mu sporoca napacnega in pole baje da nonstop piska.
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

nekega dne bodo vse stavari v avtu zamenjanje, takrat bomo ugotovili, da je cist hud avto in ga ne bomo menjali. vsaj jaz mojega. :lol:
Uporabniški avatar
Citroenovc

Odgovor Napisal/-a Citroenovc »

Naj uganem - tisti, ki imajo z LagunoII tezave - so kupili rabljene, po moznosti dizel, po moznosti iz uvoza ...
Tisti, ki jim delajo BP - so ali prvi lastniki ali pa so kupili preverjen rabljen avto ...

Koliko se motim?
OK

LP

Primo?ć
Odgovori