Glede vsega nabijanja glede slabosti Renaulta nisem nikoli verjel nobenemu. Ampak z to Laguno ki jo imam je pa res skoz nekaj. Vsak mesec sem na servisu - nosilci motorja, senzor pretoka goriva, senzor pretoka zraka, termostat, sonda za temperaturo, EGR ventil, in sedaj na "tapeti" citalec kartice.... Samo se turbina mi gre pa se mi bo zmesalo. Glede na to da ima 112k km, in drugi to ze kar menjajo pri teh km sem malo na trnih...
Kaj imam tako "sreco" ali imate vsi taksne probleme? Malo sem razocaran no....
Cist odvisno od avta do avta... Moj je skoz zajebaval, motor je 2x zaribal, tok da smo ga zamenjal, zdej je pa nehal hecat, vse kar se popravlja je posledica obrabe materjala in let... *knock* *knock*
ma sej to razumem, ampak vse po vrsti se kvari. Pa avto je star dve leti. Nalasc sem mlajsega kupil v upanju da bo za dalj casa, pa imam v pol leta vec problemov kot z prejsnjim avtom ki je bil 9 let star.
Eh., meni so menjali citalec pa se je izkazalo da ni bil on vzrok.Seveda ga niso vzeli nazaj, tako da imam rezervo.Ja kar kvarijo se te lagune,deli pa kot zafran...
Mene pa zanima, ce delajo kej selekcijo glede na kvalitevo delov pri sestavljanju avtomobila glede na "opremo" (expresion in ostali, initiale)?
Mogoce pa bi bilo dobro narediti kako raziskavo pokvarljivosti glede na kraj izdelave...
Pri renoju je bla ta laguna II mal polomija, vse ostalo je veliko boljse in se kvaliteta pri renoju zelo dviguje iz leta v leto! Po napovedih bo laguna III eden zanesljivejsih avtomobilov,samo bo pa tudi cena rahlo visja.
Jaz imam cisto iste probIeme!vsak mesec na servisu!drek pa tak avto!zaj pa mi je se zaceIo fejst oIje tect!zjutraj je mIaka v garazi!Tak da spet na servis!
zanimivo da moj stric ima lagumo letnik 03 1,9 pa nima nobenih problemov razn n agip mora hodit tankat. od punce oce ma pa 02 letnik 2,2 ravno tako tankat na agip, ene par zarnic mu je slo falirat in edino kar ga moti je tisto ko mu kaze tlak v gumah ko mu sporoca napacnega in pole baje da nonstop piska.
Naj uganem - tisti, ki imajo z LagunoII tezave - so kupili rabljene, po moznosti dizel, po moznosti iz uvoza ...
Tisti, ki jim delajo BP - so ali prvi lastniki ali pa so kupili preverjen rabljen avto ...