Imam Laguno l.95,katera ima vgrajeno blokado motorja proti zagonu motorja.Sedaj pa mi kljuc v katerega je vgrajen daljinec ne dela vec.Avto sicer lahko rocno odklenem,ne morem pa zagnati motorja,ker je blokada aktivirana.Laguna nima potovalnega racunalnika.
Se da blokado kako izklopit?
Nujno!
Hvala za odgovore
Blokada motorja Laguna
Blokada motorja Laguna
bo?°ko
Re: Blokada motorja Laguna
DA.bosko1 napisal/-a:Imam Laguno l.95,katera ima vgrajeno blokado motorja proti zagonu motorja.Sedaj pa mi kljuc v katerega je vgrajen daljinec ne dela vec.Avto sicer lahko rocno odklenem,ne morem pa zagnati motorja,ker je blokada aktivirana.Laguna nima potovalnega racunalnika.
Se da blokado kako izklopit?
Nujno!
Hvala za odgovore
Pritiskas gumb za odklepanje in zaklepanje v notranjosti avtomobila. Kodo imas zapisano v dokumentaciji od avtomobila.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
probaj se pri stropni luci v notranjosti avta izklopiti senzor ter ploscico prevezi direkt na kabel brez kodnega dela ( ploscica z vezjem je pod lucko-razdres plasiko in vzames ven konektor ki vodi na ploscico).Tommy28 napisal/-a:Pejt na renault servis z stevilko sasije in prometno pa povej pac kaj se je zgodilo in ti bodo brezplacno dali kodo!bosko1 napisal/-a:A mi lahko napises bolj natancen postopek?
Nastal je pa nov problem,nimam kode.
A jo lahko dobim na pooblascenem servisu?
Poizkusi nic te ne kosta!
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI