na moji ventilarci bom v zelo kratkem casu menjal amortizerje.....imam sledeco ponudbo: sachs plinski amortizerji, cenovno dost ugodni.....zanima me pa v kateri rang spadajo tile amortizerji????
ko sem na roverju menjal amortizerje sem nabavil kayabo in so se mi nova nebesa odprla po menjavi.......vendar za ventilarco pa ni kayabe niti monroe amortizerjev.......kaksen drug predlog mogoce?????
posrfej do renault pa mas tm za ventilarco, spredi Excel-G, zadi Gas-a-just (monotube)
Ne se ozirat kaj prodajalc rece, ti mu povej katalosko pa je. Za pezoja tud kao ni obstajal pa obstaja
Da nebom odpiral novo temo.Za RS ll bi rad zamenjal prva dva amortizerja za nekaj trsega od originala.Klical sem na RSR pa za moj avto sploh nimajo v prodajnem programu nato sem poklical A3m in tip mi je ponudil Monrojeve vendar sem skepticen glede teh ker sem jih imel na prejsnjem avtu in je blo skoraj isto kot original.Zato bi vprasal za nasvet "kje" in kako firmo naj vzamem.Najrajsi bi kayabo ultra sr vendar ne vem kje bi jih lahko nabavil,baje so ful dobre.HVALA
Pol pa sigurno se kej drugega zvit k pa sam amortizer Reku ti bom samo to, da ne kupuj nekaj poceni zadev ampak samo najboljse...le tisto bo dovolj dobro