Clio Alize 1.6 by Andre| (bye, bye ... )

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Andre|
Kraj: Ljubljana/Celje

Clio Alize 1.6 by Andre| (bye, bye ... )

Odgovor Napisal/-a Andre| »

Vidim, da zadnje case vsi neki slikajo svoja vozila, zato sm se tudi jaz odlocil da poslikam svojga Renoja. Sem lastnik Clia Alize 1.6, II ph.I, letnik 99. Avto imam 2 leti in sem z njim zelo zadovoljen (tako kot z prejsnim cliotom :twisted:)

Slika
Slika
Slika
Slika

No pa, da ne pozabim se na nasega drugega Renoja pr bajti... To pa je Renault Laguna 2.2D. Ima vlogo 2nd family wagon-a in je zadnje case v "lasti" mlajsega brata , ki je pred kratkim naredil izpit. :)

Slika
Slika
Slika

No pa sa par skupnih slikic nasih Renojev...

Slika
Slika
Slika

Zaenkrat bi to bilo vse, kaj vec pa sledi ob kaksni modifikaciji...

LP Andrej
Zadnjič spremenil Andre|, dne 13 Maj 2009, 22:30, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
Slicker

Odgovor Napisal/-a Slicker »

Slika

ti tut frajerja spilas ponoci z meglenkami pa pozicijskimi? ***** mi grejo na ***** taki bedaki k misljo da so frajerji ce vozijo z meglenkami in brez luci. pa taki k majo pri belem dnevu ali pa ponoci ko sploh ni megle vse prizgano.

in kaj opazam? v 90% to vidis na renojih. na cliotih al pa megane coupe.
Uporabniški avatar
Andre|

Za informacijo... avto je bil PARKIRAN, kombinacija luci in meglenk pa je bila prizgana zarad izgleda na sliki! Se GLOBOKO opravicujem, ker vasi visokosti ni vsec!!! Drugac se pa ne vozim z pozicijami in meglenkami, ker nism nor in mi sploh ni jasn kok je lahk to kirmu fajn oz kul! Oz. ce se drugace izrazim... jst vem ki se meglenke izklopijo, ko ni megle oz se prizejo, ko je potreba po njih!! Drugac pa grejo taki bedaki tud men na zivce! In se za konec... mislim, da ni potrebe po pretiranem pametovanju, ce ne ves kok in kej je blo!
Uporabniški avatar
Slicker

sori ce si me narobe razumel. sam vprasal sem te ko sm vidu da mas pac samo meglenke przgane.

aja, ce mas meglenke prizgane ponoci avto opticno zgleda nizji.

peace bro'!
Uporabniški avatar
Liquid
Kraj: Tolmin

Odgovor Napisal/-a Liquid »

slicker..ne napadaj s prve,raj vprasaj prej :wink:

drugace pa lep clio,feltne pasejo
1991 R19 GTS 1.4
1999 Megane RT 1.6 16V
2011 Megane Grandtour GT-line 1.5 dCi
2010 Trafic Passenger 2.0 dCi
2013 Laguna Grandtour Black Edition 4Control 2.0 dCi
Uporabniški avatar
Slicker

misljeno je bilo drugace kot napisano. samo sem postavil vprasanje in pol moje razmislanje.
Uporabniški avatar
SamoK

Odgovor Napisal/-a SamoK »

Lep clio :wink:
Slika
Slika
Uporabniški avatar
Andre|

No ja... Po enem letu stagniranja sm se mal lotu posodobitve svojga klijaca. Na netu sm najdu enga majstra k je prodaju neke "krajse" fedre, ki pripomorejo k bolj sportni in pritlehni legi vozila 8), en drug majster je pa prodaju aluminijaste distancnike, ki bi znal kolesa en mal ven "butnat" in tako se en mal avto nardit zanimiv za pogledat. :lol: PA pol sm se spomnu, da sm se navelicu starega avtoradia in si nabavu se enga drugega, k ma rahlo vec fuinkcij pa se bolj fukis izgleda.

No pa da ne bom sam pisu se en mal fotodokumentacije:

Hmmm men se zdi da tu neki fali... :?
Slika

Aja tocn v sraufstuk smo namontiral, da se bo lazji skup sestavl :lol:
Slika

Tole je avto , ko smo zamenjal fedre sam na levi strani :lol: "KAO"
Slika

Pol pa.... Vec slik pa pride zvecer, k grem avto nekam na en primern plac poslikat. Till then... 8)
Slika
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

a to ste ga znizal? kaj pa potrdilo o strokovni vgradnji :wink:
Uporabniški avatar
Andre|

jurcek3 avto je bil dans na homologaciji in jo naredil. Cakam pa se sam homologacijski kartoncek, ki mi ga bojo poslali po posti. Papirji so se pa zrihtal, ko sm delu optiko in so mi naredl VLKO uslugo (se so vredu ljudje). Pogledal so, ce je vredu zmontiran in mi stemplal potrdilo o strokovni vgradnji :wink:

Na homologaciji
Slika

Tuki je pa ene par slikic, ki jih je naredu brat.
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika
Uporabniški avatar
ClioOwner

Odgovor Napisal/-a ClioOwner »

Zakon! Zakon! Ne dotikaj se ga vec, samo en lep ror ozadej. Samo mora bit lep, neprevec velik.
Uporabniški avatar
Andre|

Hja ka pa vem... Glede rora nism ziher, da bom kej gor devu. Glede naslednjih projektov mam v mislih menjavo luci ( sprednje crne angel eyes in pa zadnje od ph.2) in pa menjava notranje osvetlitve z ledicami. Glede rora pa trenutno niti nic ne studiram. Bomo vidl, ka bo cas prnesu ;)
Slika
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

kam si pa sou to na homologacijo ?
Slika
Uporabniški avatar
Andre|

V Recico ob Savinji k Miklavcu. Sam nism vedu, da ma kdo to tu v bliznji okolici, k sreci mam pa prijatlco, ki bere casopise iz dolgcajta in je nasla. Poklicu sm na njihovo stevilko in so rekl, da nimajo guzve, da se pr njih ni treba narocat in da lahk kr pridem. Tak da sm se lepo tja odpravu, kjer so mi uni izpolnal vlogo za homologacijski pregled, placu 32eur in zapljal avto na kanal. Pregledal so mi papirje, poslikal in pregledal avto in fedre ter mi povedal, da je vse vredu. Papirje dobim domov po posti.
Vse skupi je trajal enih 15-20 minut. Ko bom mel spet kej za homologirat grem definitivno nazaj k njim. Blizji so, ni se treba narocat in ekspresno hitri. Majo pa homologacijo ze skor eno leto in mi je zelo zal, da nism ze lani vedu za njih. Naprimer... Papirje za homologacijo feder sem poslal na RTI ze pred vec kot enim tednom, pa me do danes se noben ni poklicu, da so kej dobil oz da bi me narocil. Jst sm jih pa obvestil, da sm poslal ter ce bi lahko pregledal ce vse stima. Tak da... K..c jih gleda!

EDIT: se link, ce bo koga zanimal oz ce bo sou kdo delat homologacijo za karkoli http://www.am-miklavc.com/
Slika
Uporabniški avatar
Serge|
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a Serge| »

Silver with red evil :!: :twisted: hahha....Dobr sm naredu fotke ceprav so se mi roke tresle k KU**A :lol: :)
Slika
Zaklenjeno