Cigav izpusni lonec kupiti?
- Citroenovc
Cigav izpusni lonec kupiti?
No pa smo tam - prvi lonec pri Safu se je izkazal za razsutega v notranjosti; zadnji ni dosti boljsi (ampak zaenkrat se ne ropota kot kaka ropotulja, ce ga potrkas ...)
Skratka - kaj nabaviti, da bo best value nakup. Moj mehanik je rekel, da priporoca zgolj in samo Bosal ali Walker. Da vse sotalo (ceneje od tega) je bistveno slabsa kvaliteta ...
Da razcistimo: Saf je udobna limuzina - in NE iscem sportnega izpuha ... rabim samo kvaliteten klasicen lonec ...
Skratka - kaj nabaviti, da bo best value nakup. Moj mehanik je rekel, da priporoca zgolj in samo Bosal ali Walker. Da vse sotalo (ceneje od tega) je bistveno slabsa kvaliteta ...
Da razcistimo: Saf je udobna limuzina - in NE iscem sportnega izpuha ... rabim samo kvaliteten klasicen lonec ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
- Citroenovc
Tocno to sem naredil 20dni nazaj - in eto rezultata - zamenjali so samo cev ki pride v prvi lonec in jo navarili na lonec - ker je kao lonec bil OK (ocitno ni bil, ker dvomim da se je v 500km tako razletela notranjost) ....scrat napisal/-a:Ma pel k enmu k dela auspuhe...nj ti da gor...pa se 2leti garancije mas.
Tak da - ce pa ze - kaki predlogi za LJ in okolico, kdo je RES dober?
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
Zdej je ze avtohisa, ucasih se je pa samo z izpuhi ukvarjal. Ga osebno poznam in vem da naredi dobro. Mogoce je malenkost drazji. Poklici ga pa ga prasaj
http://www.jures-jj.si/predstavitev.html
http://www.jures-jj.si/predstavitev.html
Enigma motorsport
- Citroenovc
Ker sprasujes za izbiro BOSAL ali WALKER bi ti osebno bolj priporocil BOSALa ker mi je do sedaj dosti vec izdrzal kot WALKER (preprosto je pregnil)
Glede cen za BOSAL je za Safa 2.2 prvi lonec 107 eur zadnji 93 eur in se katalizator 303 eur !
Men se ne zdi cel pes!
Glede NOVAKA pa NE VOZI AVTA K NJEMU KER CLOVEK NI FER IN POZABI NA 2 LETI GARANCIJE !!!
Vec o tem si lahko preberes v mojem postu pod imenom KAM SO SLI VSI KOJNICKI !
Caserman na Vrhniki je pa tako ce ti dela lastnik oziroma sef je vredu ce ti pa delajo delavci ki delajo pri njem je pa bolj slampasto (sem moral avto ze nazaj vozit ker se je po montazi novega auspuha le ta skoraj vlekel po tleh ) enkrat pa so rekli (po menjavi katalizatorja) da tehnicnega ne bom naredil ker je tudi zadnji lonec fuc in bom padel na plinih pa sem potem se dvakrat na tehnicnem skoz prisel !!!!!!
Glede cen za BOSAL je za Safa 2.2 prvi lonec 107 eur zadnji 93 eur in se katalizator 303 eur !
Men se ne zdi cel pes!
Glede NOVAKA pa NE VOZI AVTA K NJEMU KER CLOVEK NI FER IN POZABI NA 2 LETI GARANCIJE !!!
Vec o tem si lahko preberes v mojem postu pod imenom KAM SO SLI VSI KOJNICKI !
Caserman na Vrhniki je pa tako ce ti dela lastnik oziroma sef je vredu ce ti pa delajo delavci ki delajo pri njem je pa bolj slampasto (sem moral avto ze nazaj vozit ker se je po montazi novega auspuha le ta skoraj vlekel po tleh ) enkrat pa so rekli (po menjavi katalizatorja) da tehnicnega ne bom naredil ker je tudi zadnji lonec fuc in bom padel na plinih pa sem potem se dvakrat na tehnicnem skoz prisel !!!!!!
- Citroenovc
Ja saj pravim - se razmisljam - meni so v Euroton za Bosal rekli 120 + 99Eur + montaza - original Renault je pa 126 + 181Eur (zadnji original naj bi bil se posebej kvaliteten - kar je tudi res, saj je prvi set loncev zdrzal dalec najdlje) - pa mislim da bi uspel zdilat z mehanikom, da bo montaza zastonj ...
Skratka - ce mogoce kdo ve - KDO je izdelovalec original Renault robe?
Kat mi pa (upam) zaenkrat se dela ... je pa ze 3. gor ...
Skratka - ce mogoce kdo ve - KDO je izdelovalec original Renault robe?
Kat mi pa (upam) zaenkrat se dela ... je pa ze 3. gor ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć
- Citroenovc
Ne Novaka pol nisem (se) klical - klical sem Lausa, Medena, Juresa, Euroton in Renault pooblascence.
OK, verjamem, da je Jures kvaliteta - ampak za en lonec zgolj 30Eur manj kot je cena za original oba ... Saj pravim - ker mislim Safa imeti v tipitop stanju (ker v takem stanju so moji avti) - bom po moje nabavil kar original ...
OK, verjamem, da je Jures kvaliteta - ampak za en lonec zgolj 30Eur manj kot je cena za original oba ... Saj pravim - ker mislim Safa imeti v tipitop stanju (ker v takem stanju so moji avti) - bom po moje nabavil kar original ...
OK
LP
Primo?ć
LP
Primo?ć