prvenstvo Drag Race

Novice iz sveta Renault
Odgovori
Uporabniški avatar
Fuego 85

prvenstvo Drag Race

Odgovor Napisal/-a Fuego 85 »

Zdravo!

Ker se je zacela v rubriki "kupim" prava razprava in ker verjetno se koga kaj zanima glede tega... Odpiram topic da malo podebatiramo. Se danes imamo cas, ce hocemo ju3 na brncicevo :lol: ...

Obstaja kaka stran o tem dogajanju v Slo, pravila, koledarji in tako naprej... Zacelo me je zanimat, nimam pa blage kako to zgleda...

Kilah pravi, avto mora bit tehnicno izpraven :? . To pomeni da ne smem, recimo, dol vzet zadnjega lonca?? Se kako pravilo kdo pozna? Da ne bom prevec stran vzel :lol: ...

Drmo, danes je petek, kdaj si si zamislil testni drag :twisted: ? Tam nekje okoli 8h moram nazalost spat :? ...

Hm, led v airbox... Mogoce pa postudiram kaj :D , kaka ideja?

Lp
Uporabniški avatar
Fuego 85

Super sem, spet vse pomesal :lol: ...

Sem mislil da je danes nocni drag, jutri pa normalno. Je pa vse za en dan naprej pomaknjeno, tako da imamo se celo soboto za priprave, jeah :twisted: ...

Ok, vidim ta to ni prvenstvo ampak posamezni organizirani Dragi. Tudi to je kul :D ...

Zdej moj plan je tak, znotraj bom vse ven pobral ( itak me moti prah po spranjah in neke vibracije, tako da se to spotoma porihta in vse prepuca ). Potem kaj je takega lahko dam dol se rezervno gumo, akumulator ima tudi nekaj kg, vendar ne vem kako je s tem... Ga folk ven daje? Naj se pohvalim da sem tudi sam uspel 4kg shujsat ta teden, da ne bo samo cliu hudo :P . Se kaka ideja?

Jebi ga, pozno sem se zagrel. To prej se da v enem dnevu... Drugo pa drugic, samo da vidim kako je s tem :wink: . Razmisljam da bi si dal delat cevi namesto loncev, ki se lahko dajo gor ob priliki. Lahko to kaj skoduje motorju? Mozna kaka izguba moci? Racunam predvsem na -10kg ker sta res komada...

Potem kako je z kolesi? Za brncicevo bi dal gor od petke feltne, predvsem ker so ozje. Predvidevam da bo znatno hitreje pridobival pri visji hitrosti? Zna pa bit problem start... Ali pri nas tudi zazgejo gume prej? Ker teh ki jih imam res ni skoda, bodo pa bolj limale al :? ?

Ah ja, nekje je treba zacet :lol: ...

Lp
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

More bit tehnicno izpraven, vendar lahko ven poberes vse. Ne vem pa ce lahko furas brez havbe, se mi zdi da ne. Samo ne vem kako je z avspuhom ker vecina tako ali tako nima homologiranga (ali pac?). Ni cist vse tko kt more bit na tehnicnem, vsaj kolkr jest vem.
Mislu sm dons ja, da eno probava, samo ne pred rutarjem. :D
Enigma motorsport
Uporabniški avatar
dete
Kraj: okolica Velikih Lašč

Odgovor Napisal/-a dete »

Fuego 85 dobr ti leti Clio, jim bos tam na Brncicevi dau vetra!

sej bi tud jest prsu, sam mam tako napeto s cajtom, da mi niti ni uspelo porihtat vsega okrog optimizacije motorja

ucerej je blo pa kr zanimivo :wink: , zdej vsaj vidm kje sm s to mojo gajbo
Uporabniški avatar
Fuego 85

Nazalost moram vse ki ste od mene pricakovali jutri tekmovanje razocarat. Zato, ker imam se nekaj malenkosti za porihtat, sem se odlocil da ga ne bom prej sral. Cisto po domace... Pa se killah je rekel da bo naslednjic vozil, tako da bova dva 8) !

Najbolj me moti to, da je neznano, kdaj so bili na cliu menjani napenjalci in zobati jermen. Zato sem ga preko 6k obratov na minuto zavrtel samo 1x vs. bmw 530d in vceraj 2x ko sva se pomerila z Dete-jem. Drugace pa je vedno rezerva... S katero pa je na drag brezveze hodit in dat 25eu za to :wink: .

Vsekakor pa do naslednjic to uredim, ker me je zadeva malce zacarala :twisted: . Zna bit da bom v bodoce redno hodil in dal se kak km na avto ravno v ta namen :D . Moram si jit se kak slalom ogledat :? ... In nove gume kupit :twisted: .

Lp

PS: kdaj in kje je naslednji event 8) ?
Odgovori