19ka - problemi z rjo
19ka - problemi z rjo
Ko smo 19ko prpelal k bajt je ze bla rjava po haubi (nad masko). Znanec mi je reku da se tega ne splaca popravlat, ker bi blo cez 2-3leta spet isto (baje da zato ker je dvojn pleh in se ne da dobr popravt). A je to res al so to navadne bucke? Zacela pa je rjavet tud po pragovih, tko da se sprasujem ce se sploh splaca popravlat?
Se ena nevmestna..kako oz. kje je najlazi potegnt kable za zvocnike do zadnih vrat pr cliotu 2 (2001)?
Se ena nevmestna..kako oz. kje je najlazi potegnt kable za zvocnike do zadnih vrat pr cliotu 2 (2001)?
Re: 19ka - problemi z rjo
kable vleci od konektorjov ki so pri nogah spredaj pod oblogo praga (trba je piskat + in - ) ker od radia do tistga konektorja so ze potegneni naprej bos mogu pa sam ....po oblogi do stebricka kjer bos mogu nardit prehod po tisti gumi v vrata ....to je vsa umetnost ...ce si kaj stromarja in umetnika ti zagotovo uspetheD3viL napisal/-a:Ko smo 19ko prpelal k bajt je ze bla rjava po haubi (nad masko). Znanec mi je reku da se tega ne splaca popravlat, ker bi blo cez 2-3leta spet isto (baje da zato ker je dvojn pleh in se ne da dobr popravt). A je to res al so to navadne bucke? Zacela pa je rjavet tud po pragovih, tko da se sprasujem ce se sploh splaca popravlat?
@Vick: nedolg nazaj je en napisu ceno novih pragov, omenu pa je se da je zaenkat za njega previsoka cena in ne misl se menat al neki v tem smislu. Nevem bom probu poiskat temo
@FastDay: ja sm si mislu da je tko..a morm dat uno plastiko k pokriva varnostni pas dol? Vrjetn ane..
A je narjen na zatice al kako jo najlazi dol spravm, da slucajno kej ne polomem?

@FastDay: ja sm si mislu da je tko..a morm dat uno plastiko k pokriva varnostni pas dol? Vrjetn ane..
Z rjo je tkole.
Res da je pri havbi dvojen pleh pa da ne mors narest tako kot bi hotu,sam se da rjo sanirat,pa ce tri leta drzi je pa tud cist uredu,vazn da vn ne seka,bos pa cez tri leta spet not mal un rob popravu,pod havbo ni tolk vazn kako je postrihan.
Cena novega praga je 40 evrov, s popustom je pa 35evrov,jest sm ga na mojo dol kar od petvratne.Sam pragove menat je kr zoprn del sm porabu cev popovdne.
Res da je pri havbi dvojen pleh pa da ne mors narest tako kot bi hotu,sam se da rjo sanirat,pa ce tri leta drzi je pa tud cist uredu,vazn da vn ne seka,bos pa cez tri leta spet not mal un rob popravu,pod havbo ni tolk vazn kako je postrihan.
Cena novega praga je 40 evrov, s popustom je pa 35evrov,jest sm ga na mojo dol kar od petvratne.Sam pragove menat je kr zoprn del sm porabu cev popovdne.