Opozorilna lucka

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
WaterShek
Kraj: Ruše

Opozorilna lucka

Odgovor Napisal/-a WaterShek »

Samo zanima me al je kaj resnega al je res samo kontakt. Pri laguni ko mam opozorilno lucko za STOP se vklopi samo kadar je kaj narobe z zavornim sistemom. Pri meni se dogaja, da ko imam gas odvzet se ti dve lucki ugasneta, ko mam gas se vklopi, ko se vozim cez luknjasto cesto trza, drugace pa bremze primejo enako. Zanima me samo, ce je to vseeno opozorilo, da je naprimer kaj manjsega narobe?

Hvala
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Re: Opozorilna lucka

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Cim prej pojdi na servis, da ti avto priklopijo na racunalnik in povejo kaj tocno je narobe.
Slika
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Prvo preglej nivo zavorne tekocine, ker lahko da je na minimumu in ti to javlja prek lucke. V rezervoarju za bremz olje je stikalo-plovec, ki je prikljuceno na to lucko in s tem javlja prenizek nivo zavorne tekocine.
Uporabniški avatar
Samojed
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Samojed »

To ali pa rocno primi na luknjah. Lahko je stikalo pod rocno zanic ali zmahano in ko se rocica rocne trese, se priziga lucka.
LP, Samojed
iro

Odgovor Napisal/-a iro »

privatnik napisal/-a:Prvo preglej nivo zavorne tekocine, ker lahko da je na minimumu in ti to javlja prek lucke. V rezervoarju za bremz olje je stikalo-plovec, ki je prikljuceno na to lucko in s tem javlja prenizek nivo zavorne tekocine.
So ploscice ze pri koncu ?
WaterShek
Kraj: Ruše

Odgovor Napisal/-a WaterShek »

sn opazo da je blo premalo zavorne in sn takoj dolil in ne gori vec. hvala vsem! :D
Odgovori