nosilec motorja Laguna 1,9dci

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
timberwolf

nosilec motorja Laguna 1,9dci

Odgovor Napisal/-a timberwolf »

Kako clovek lahko ve, da je kateri od nosilcev motorja fuc? Kaksni so simptomi, a jih lahko kdo, ki ima izkusnje s tem opise?
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

pri meni sta bila zanic oba desna nosilca.simptom pa je bil tak,da je motor zelo treslo pri prostem teku,in ob ustavitvi motorja se je vse skupaj kar dobro zatreslo it tudi malo zaropotalo.Zamenjal sem tistega okroglega hidravlicnega,tistega nad njim pa sem zaenkrat samo podlozil.motor sedaj deluje brez ropota in vibracij in tresenja ob zagonu in izklopu.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Ko spelas ti mogoce kaj malo poci al kaj podobnega cudnega zvoka!!!
Uporabniški avatar
vojko1962

Odgovor Napisal/-a vojko1962 »

[KEKEC] napisal/-a:Ko spelas ti mogoce kaj malo poci al kaj podobnega cudnega zvoka!!!
Ne tako hudo pa pri meni se ni bilo.Najboljse da zapeljes do kaksnega mehanika.
Včasih vozim hit,včasih pa počas
timberwolf

Odgovor Napisal/-a timberwolf »

[KEKEC] napisal/-a:Ko spelas ti mogoce kaj malo poci al kaj podobnega cudnega zvoka!!!
Torej moji simptomi so: cel avto zatrese pri ugasevanju motorja in vzigu in tudi malo vcasih zaropota kot je napisal vojko1962. Pri speljevanju pa tudi pri voznji in menjavi iz 1 v drugo prestavo se slisi tak zamolkel vzok kot bluuuunk.... Sem sumil sklopko ampak to se vcasih slisi tudi ko kola gre preko grbine in stisnjeni sklopki. Samo najbolj cudno pa je da se ta blunk najbolj slisi in cuti kot sunek ko speljujem in pri desno obrnjenih kolesih. 2x sem ze bil pri uradnem Renault serviserju pa je obakrat rekel da so nosilci OK ceprav nisem vec preprican v njihovo strokovnost.... Ker ni mi jasno od cesa bi tako streslo pri ugasevanju/vzigu ce ne ravno zaradi nosilcev.
dolenc

Odgovor Napisal/-a dolenc »

Pri ugasanju ima avto neko mehansko napravico, ki prepreci da se avto pri ugasanju ne trese oz. ce tega nebi bilo bi avto se kar malo laufal ko bi kljuc ven vzel.....ne vem kako se rece, pa ce ti bo to v pomoc preveri na servisu.Nekaj znanja pa ze imajo. ;)
Odgovori