zadnji levi amortizer...

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

zadnji levi amortizer...

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Ja no avto mi brusi zadaj po levem blatniku, samo tam in nikjer drugje, sej js mislim da bi bil tist amortizer hin, al ka je ze tist fedr ki je precno postavlen..... :? :?

Ce je to to, pol bi kr vprasu kak je strosek z tem in kje dobit...

aja pa avto je spuscen, zadaj torzija prestavljena... in je na gumah 195 50 15 vem da te gume so malo prevlke, sam prej smo se lepo lahko 4je pelal, sedaj pa 4je spljoh ne...
hvala :P
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype

spljoh nobedn ne ve nico tem?? :? :(
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Ce je torzija za nic pac menjaj, drugace pa ozje gume gor daj.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Amortizerji so ze slabi ali pa so ze cisto spustili (oz je spustil samo levi). Ponavadi se menjajo v paru, se pravi da menjas oba, lahko pa poskusis prvo samo levega menjat pa bos videl kako bo. Novi so ponavadi kar precej bolj trdi kot stari, ki ze imajo nekaj stiskov za sabo, tako da bo pol verjetno leva stran bolj trda kot desna (ce menjas samo levega).
Cene amortizerjev Kayaba in Monroe imas tukaj http://www.olef-sp.si/, zmontiras pa lahko sam, ni neko zahtevno delo, pa tudi kar hitro si gotov.
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

gume so prevelike 45 moras vzet ker smo mi tut imeli cliota pa 50 gume pa spuscen cohalo kje hoces pa kdaj hoces tako da daj 45 gume in bo ql :D
Uporabniški avatar
gagi'd hype

sej vem, sam mal se mi cudn zdi da nikjer drugje ne coha, pa ni vazn kuk ga u lev ovink prsponas, kadar je pa stvar obratna je pa druga zgodba in to samo zadaj, nikjer drugje!!

pa zadaj je avto za 1cm nagnjen v levo, tak da amortizer je ziher treba menjat, al pa kr oba kakor mi je priporocal zgoraj...

drugace pa hvala za nasvete...
Slika
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

aja pa si ziher da nisi torzije prevec prestavil nizje?
Uporabniški avatar
gagi'd hype

Ja to je ziher, sm bil zraven ko so majstri delal in sm vidu da so sdal v milimeter tocno...
Slika
Odgovori